Cu cât vinde Banca Transilvania o Toyota RAV4? SUV-ul japonez oferă un motor hibrid și spațiu din belșug

Autor: Ionuț Vîlciu 01 ian. 2023 Știri auto

Toyota RAV4 este unul dintre cele mai populare și mai apreciate SUV-uri de pe piață. Datorită fiabilității, spațiului interior și a motoarelor economice, SUV-ul japonez este unul dintre cele mai bine vândute modele din segment.

RAV4 rămâne unul dintre cele mai căutate SUV-uri, iar acest lucru poate fi observat atât în piața de mașini noi, cât și în piața de mașini second-hand.

Modelul listat la vânzare este unul produs în anul 2018 și are doar 55.000 de kilometri la bord. Mașina este echipată cu un propulsor hibrid. Acest lucru înseamnă că sub capotă se află un motor de 2,5 litri, pe benzină, care dezvoltă 155 CP. Acesta este ajutat de două motoare electrice, puterea totală a sistemului hibrid fiind de 197 CP. Mașina nu doar că poate obține niște cifre de consum foarte bune, dar va beneficia și de o reducere substanțială a impozitului.

Cât costă o Toyota RAV4 la mâna a doua?

BT Leasing cere pe această Toyota RAV4 suma de 32.130 de euro cu TVA inclus. După cum spuneam, pentru acești bani primești un propulsor hibrid, iar mașina vine în echiparea Luxury.

Pentru cei 32.130 de euro primești o mașină spațioasă, bine dotată, economică și care vine și cu tracțiune integrală. Exteriorul nu prezintă urme de accident sau alte defecte estetice. Nu lipsesc farurile cu tehnologie LED sau senzorii de parcare.

Interiorul din piele este curat, fără rupturi, având destul de multe dotări opționale. Mașina vine dotată cu scaune electrice și încălzite, cameră de marșarier, hayon cu acționare electrică, sistem de monitorizare a unghiului mort, dar și pilot automat.

De asemenea, în anunț se specifică faptul că mașina este în garanție până în 2024 sau în limita a 200.000 de kilometri.

Această Toyota RAV4 poate fi mașina ideală pentru cineva care are nevoie de o mașină spațioasă, care să consume puțin și dorește și câteva dotări de confort.

Este o mașină puțin rulată, care vine și cu garanție, fapt care îl poate scuti pe viitorul proprietar de grija unor eventuale probleme care ar putea să apară.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide