Cu cât vinde Banca Transilvania un Ford Kuga diesel din 2013 cu aproape 250.000 KM în bord

Autor: Adrian Somai 14 feb. 2023 Știri auto

Banca Transilvania Leasing anunță vânzarea unui model Ford Kuga fabricat în 2013 cu un preț de peste 10.000 de euro. Are aproape 250.000 de kilometri parcurși până acum și, la nivel exterior, arată bine. Este de culoare gri, iar data primei înmatriculări este 30 septembrie 2013. Kuga este unul dintre SUV-urile compacte accesibile din punct de vedere financiar pentru șoferii români, cu un raport calitate – preț destul de bun.

Modelul este echipat cu o unitate de motorizare diesel, de 2.0 litri, capabilă să producă 163 de cai putere. În urmă cu un an și jumătate, Ford anunța o decizie radicală în ceea ce îl privește pe Kuga, și anume renunțarea completă la motorizările diesel. Era cel de-al doilea model din gama constructorului american care primea acest tratament, după ce Fiesta pățise la fel în urmă cu un an.

Un SUV compact apreciat de majoritatea șoferilor

În aceste condiții, SUV-ul compact al celor de la Ford este disponibil acum doar în variante hibride și plug-in hybrid, alături de motorul pe benzină 1.5 Ecoboost. Așadar, avem în față o ocazie bună pentru șoferii care își doresc un model Ford Kuga cu motorizare diesel.

Tot din punct de vedere tehnic, mai trebuie să spunem că modelul în cauză este echipat cu o transmisie automată și cu un sistem de tracțiune integrală.

Printre dotările cu care vine la pachet acest Ford Kuga vândut de Banca Transilvania se regăsesc următoarele: ABS, ESP, climă automată pe două zone, audio radio CD MP3, senzori parcare, bluetooth, interior piele parțial, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice rabatabile, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante din aliaj, computer bord, faruri reglabile electric, pilot automat, volan din piele, comenzi, trapă panoramică, senzori ploaie, senzori lumină, cotieră, cameră marșarier, Blind Spot Assist, sistem Keyless Entry Go, parbriz încălzit, port USB, Lane Assist, acționare electrică hayon și așa mai departe.

Prețul final cerut de cei de la BT Leasing pe acest Ford Kuga este de 10.591 de euro, cu toate taxele incluse.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura Foto - Banca Transilvania Leasing


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide