Culmea prostiei: a mers la Poliție după o tamponare, deși nu avea permis

Autor: ProMotor 29 oct. 2019 Știri auto
Culmea prostiei: a mers la Poliție după o tamponare, deși nu avea permis

O șoferiță din Iași a ajuns vedetă națională, după ce s-a dus la poliție pentru a reclama o tamponare în trafic, în condițiile în care ea nu avea permis de conducere. Incidentul a avut loc pe 20 octombrie.

Mașina condusă de aceasta a fost lovită din spate de un alt autoturism, în timp ce rula pe Aleea Sadoveanu din Iași. Întrucât nu au reușit să ajungă la o soluție amiabilă, șoferița, împreună cu șoferul celei de a doua mașini au mers la poliție pentru a-și căuta dreptate.

Polițiștii au avut surpriza vieții lor atunci când au căutat-o pe șoferiță în baza de date. Aceasta nu a fost găsită, iar polițiștii au descoperit că femeia, în vârstă de 34 de ani, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De altfel, aceasta a mers la sediul Poliției Rutiere doar cu buletinul pentru a reclama incidentul rutier.

„În urma verificărilor în baza de date s-a constatat faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere“, au precizat reprezentanții Poliției Iași, citați de ziaruldeiasi.ro.

Prostia șoferiței din Iași pare monumentală, dar nu este nici pe departe la fel de mare ca cea dovedită de un bărbat din comuna gălățeană Oancea, care s-a luat la ceartă cu polițiștii deși știa sigur că nu are permis de conducere. Ca și acesta, și șoferița din Iași s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Pixabay.com



Comentarii
Inchide