Ce culori sunt în gama Dacia Logan și cât costă fiecare?

Autor: David Andrei 03 aug. 2020 Știri auto

Dacia Logan este cel mai bine vândut model din România. Prețul atractiv și costurile mici de întreținere îi atrag pe clienți. Dar ce culori exterioare sunt în gama Dacia Logan și cât costă fiecare?

GALERIE FOTO

În gama Dacia, există două nuanțe care pot fi selectate în mod gratuit. Este vorba despre Bleu Navy și Blanc Glacier. Sunt și cele mai comune culori pe care le putem observa pe șoselele patriei.

Clienții mai pot alege o caroserie vopsită în roșu, o vopsea care poartă denumirea Rouge Fusion. Argintiu este Gris Highland, gri închis este Gris Comete. Există și un bej (Beige Dune), o nuanță de maro (Brun Vison) și negru (Noire Nacre). Fiecare dintre aceste șase culori poate fi comandată pentru un cost suplimentar de 340 de euro.

Culori Dacia Logan (1)

Lucrurile se schimbă însă, la versiunea Stepway. Indiferent de nuanța aleasă, clientul nu plătește suplimentar. Dar există doar două culori disponibile. Este vorba despre Gris Comete și Bleu Azurite.

 Pe lângă culori, viitorii posesori de Dacia Logan își pot alege și jantele

Viitorii posesori de Dacia Logan mai pot face o alegere în ceea ce privește look-ul mașinii lor. Logan vine standard – în funcție de echipare – cu jante de oțel de 15 inci cu capace Groomy/Popster sau jante din oțel de 16 inci.

De exemplu, echiparea de top Prestige aduce standard jantele din oțel structurale de 16 inci cu capace Genea Dark Metal.

Clienții pot bifa contra cost jantele din aliaj de 15 Chamade pentru 250 de euro sau 16 inci pentru 350 de euro.

Și interiorul poate fi personalizat

În funcție de linia de echipare pe care o aleg, clienții pot primi tapițeria Kapia și planșă de bord Carbon Fonce, incluse în echiparea de bază și la versiunea entry-level Acces.

Pe măsură ce avansăm în gamă, pretențiile cresc. De exemplu, clienții pot alege, pentru un cost suplimentar de 600 de euro, tapițeria Riviera Carbon Fonce pentru echiparea Laureate.

Logan Stepway, în schimb, poate fi comandat cu tapițerie din piele Riviera Carbon Fonce (600 de euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide