Cum a ajuns un cățel în bara de protecție a unei mașini

Autor: ProMotor 29 ian. 2020 Știri auto
Cum a ajuns un cățel în bara de protecție a unei mașini

Aparent, nu toți câinii folosesc trecerile de pietoni pentru a traversa. La Cluj, un cățel mai puțin deprins cu obiceiurile urbane a ajuns în bara de protecție a unei mașini după ce a traversat prin loc nepermis.

Autorităţile din Cluj au avut parte de un caz inedit după ce un câine care a traversat „neregulamentar” a fost acroşat de o maşină. Cățelul a rămas blocat în bara de protecţie a mașinii, iar pentru extragerea lui s-a apelat la ajutor de specialitate, informează Inspectoratul de Politie Judeţean Cluj.

„S-a ascuns de noi? S-a adăpostit acolo? Ce s-a întâmplat cu el??
Vă spunem noi povestea lui…a fost VICTIMA unei… „TRAVERSĂRI NEREGULAMENTARE”!

Azi, în jurul orei 09:30, s-a ,,angajat într-o traversare neregulamentară” pe raza localității Cuzdrioara, fiind acroșat de un autoturism condus de o tânără din Bistrița. În acest context, a ajuns la sediul unității de poliție…așa cum îl vedeți în fotografie, încarcerat în bara de protecție….

Cu toată îndemânarea polițiștilor de la Dej, nu s-a reușit scoaterea lui de acolo, în siguranță. Astfel, pentru a fi siguri că nu va fi rănit prin această acțiune, au fost solicitați pompierii pentru a-l extrage din autovehicul.

Acum se află la un cabinet veterinar din Dej; a suferit câteva leziuni în urma impactului și va fi supus unei operații…însă cel mai dureros pentru el e faptul că nu îi este aproape stăpânul…

Ne ajutați voi să-l găsim?” au scris polițiștii  de la IPJ Cluj pe Facebook. 

Patrupedul a suferit câteva leziuni minore în urma impactului cu automobilul şi a fost dus la veterinar unde va fi supus unei operații.

Se pare că stăpânul animalului nu a fost găsit încă, astfel că polițiștii apelează la utilizatorii reţelelor de socializare pentru a feri informații în acest caz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IPJ Cluj / Facebook



Comentarii
Inchide