Cum afectează virusul COVID-19 activitatea serviciului de permise și înmatriculări

Autor: ProMotor 10 mart. 2020 Știri auto
Cum afectează virusul COVID-19 activitatea serviciului de permise și înmatriculări

Virusul COVID-19 afectează activitatea serviciului de permise și înmatriculări, mai multe măsuri urmând să fie luate de miercuri pentru a limita infectarea cu noul virus. Anunțul a fost făcut de secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu.

Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a anunţat măsuri în instituţiile publice pentru a preveni infecţiile cu noul coronavirus. Măsurile sunt aplicate începând de miercuri. Astfel, cererile privind înmatriculările și eliberarea de permise de conducere se vor depune exclusiv online.

„Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din subordinea MAI, informează că, în perioada 16-31.03.2020 cererile privind activitățile specifice din domeniul înmatriculări și permise de conducere adresate Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor județene și al municipiului București, se depun exclusiv în baza unei programări online”, informează și Grupul de Comunicare Strategică.

Programările online vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro , secțiunea Programări online.

„Pentru operațiunile care nu se regăsesc la secțiunea online – pasul 2, vă rugăm să consultați site-ul Instituției Prefectului din județul de care sunteți interesați și să respectați cu strictețe indicațiile personalului de la ghișee”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Activitățile de audiențe, atât la sediul Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor cât și la sediile serviciilor publice comunitare teritoriale, vor fi suspendate în perioada 11-31.03.2020. Activitățile se vor desfășura exclusiv prin corespondență poștală sau e-mail.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Pixabay



Comentarii
Inchide