Cum ar arăta Logan Fastback? FOTO

Autor: Elena Luchian 06 ian. 2020 Știri auto

Cum ar arăta Logan Fastback? Răspunsul vine de la o echipă de designeri ruși, specializați în randări digitale, care s-au gândit să îi dea un look sportiv celui mai accesibil model din gamă.

Intră în galerie

Modelul redesenat poartă logo-ul Renault, așa cum se comercializează modelele Dacia pe piața din Rusia. Ar fi cel de-al 5-lea membru al gamei Logan, după berlină, versiunile MCV și MCV Stepway, și noul Logan Stepway, dezvăluit la sfârșitul anului trecut.

Logan Fastback ar fi cel mai ieftin model cu o astfel de caroserie, dacă Dacia ar lua în serios sugestiile oferite de site-ul Kolesa din Rusia.

Dacia Logan, în cea mai accesibilă versiune, are un preț de pornire de 7.430 de euro. Este un preț trecut în contul versiunii entry level cu motor de 1.0 litru, care dezvoltă 73 de cai putere și care este cuplat la o transmisie manuală cu cinci rapoarte.

Cine vrea un Logan MCV în versiune de bază, trebuie să plătească 8.410 euro, un MCV Stepway pornește de la 12.600 de euro, iar discuțiile pentru Logan Stepway încep de la 9.010 euro. Astfel, este greu de anticipat ce preț ar avea o eventuală versiune Fastback.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kolesa.ru



Comentarii
Inchide