Cum arată cea mai scumpă Dacia Duster de pe OLX. Cât trebuie să plătești pe cea mai versatilă variantă a SUV-ului – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 20 oct. 2023 Știri auto

Am găsit cea mai scumpă Dacia Duster listată la vânzare pe OLX. Prețul este simțitor mai mare decât pentru un exemplar normal, dar, în acest caz, vorbim de o versiune ceva mai specială.

Dacia Duster este, fără dar și poate, un SUV extrem de îndrăgit de clienții români și nu numai. Modelul românesc are succes în toată Europa, iar cumpărătorii din vest aduc cuvinte de laudă acestui SUV accesibil.

De-a lungul timpului au existat mai multe versiuni, niveluri de echipare și motorizări, dar nu putem spune că Duster este o mașină rară. Totuși, există o versiune pe care nu o vedem adesea pe stradă, anume varianta pick-up, derivată din Dusterul de serie. Povestea acestei mașini a început atunci când a fost creată o flotă de astfel de vehicule pentru OMV Petrom, mașini care au fost folosite pentru accesul la sondele petroliere, de multe ori aflate în zone greu accesibile. Camionetele create pentru grupul petrolier aveau la bază prima generație Duster.

Cea mai scumpă Dacia Duster este un pick-up

Apoi a urmat a doua generație, care a primit la rândul său o versiune de caroserie tip pick-up. Aceste mașini sunt carosate de către Romturingia, o companie din Câmpulung Muscel. Noi am găsit un dealer care comercializează astfel de modele Dacia Duster Pick-Up.

Conform anunțului, mașinile vin echipate fie cu motorul de 1,5 litri diesel și 115 CP, fie cu motorizarea de 1,3 litri, pe benzină, care produce 150 CP. Indiferent de motorizare, Duster Pick-Up vine echipată cu transmisie manuală cu 6 trepte și tracțiune integrală.

Bena măsoară 1.350 mm în lungime, 950 mm în lățime și 900 mm înălțime. De asemenea, sarcina utilă de încărcare este de maximum 500 de kilograme. Cât despre preț, exemplarul listat la vânzare pe OLX costă 31.960 de euro.

Vânzătorul adaugă faptul că mașina are o serie de accesorii montate, cum ar fi un hardtop, trepte laterale, protecții pentru portiere și pentru aripi, scaune tapițate cu piele perforată și scut de protecție pentru motor și cutia de viteze, un accesoriu foarte bun dacă intenționați să duceți mașina în off-road.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OLX


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide