Dacia Duster Pick-up cu noua siglă. O prezență rară pe drumurile din România – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 28 mart. 2023 Știri auto

Dacia Duster este foarte apreciat pe piața din România și nu numai, dar cum arată îndeaproape versiune sa mai puțin cunoscută?

Odată cu schimbarea imaginii de brand pe care Dacia a adoptat-o la finalul anului trecut, toată gama a primit un ușor facelift, dacă putem să îl numim așa. Acest lucru a constat, în principal, într-o nouă siglă pentru producătorul de la Mioveni, dar și în schimbarea unor detalii precum anumite materiale folosite pentru mașinile sale sau culori noi introduse în ofertă.

Bineînțeles că și Duster a primit acest tratament, un update binevenit până când va fi lansată noua generație a SUV-ului românesc, lucru care va avea loc în 2024, așa că mai avem puțin de așteptat până când vom vedea cea de a treia generație.

Dacia Duster Pick-up cu noua siglă – Un vehicul exclusivist

Mașini cu Luci Popa a filmat un exemplar de Dacia Duster Pick-up, prezentând cele mai importante aspecte. Din punct de vedere estetic, partea frontală a unei Dacia Duster Pick-up nu diferă cu nimic față de un model standard. Fiind bazată pe nivelul de echipare Essential, are ornamente din plastic negru mat pentru bara de protecție. Grila nouă este și ea prezentă, cu tot cu noul finisaj alb. Aceleași inserții albe le putem regăsi și în faruri.

Pe partea laterală putem observa jantele din aliaj și protecțiile din plastic negru mat. De asemenea, exemplarul pe care îl vedem în clipul lui Luci Popa are și praguri montate pe lateral. O diferență importantă este aceea că Duster Pick-up are o gardă la sol mai înaltă cu doi centimetri decât cea a unui model standard.

Cea mai mare diferență dintre toate o putem vedea acolo unde se termină montantul B. Fiind o camionetă, mașina beneficiază de benă, iar spațiul pentru pasageri se rezumă acum la cele două locuri din față. Bena are o lungime de 1,65 metri și este protejată cu protecții din material plastic, iar oblonul este creat din materiale compozite, fiind gândit special pentru Duster Pick-up.

Mai multe detalii despre mașină puteți afla din clipul de mai jos:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mașini cu Luci Popa YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide