Cum arată celebra Broscuță Volkswagen după ce a stat ani întregi într-o remorcă? Mașina are peste 70 de ani vechime – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 19 dec. 2022 Știri auto

Un Volkswagen Beetle din anul 1950 a fost găsit într-o remorcă. Mașina nu a fost mișcată de ani întregi, dar faimosul model german s-a menținut într-o stare bună.

Într-un material video realizat de Silver Lining Auto Restoration și care a fost postat pe Youtube, vom vedea un exemplar de Volkswagen Beetle care a fost depozitat peste zece ani. Videoclipul nu ne oferă foarte mult context și informații legate de mașină, dar acest Beetle nu ar fi ieșit din acea remorcă în ultimii 12 ani, scrie Autoevolution.

Cu toate acestea, nu putem ști ce s-a întâmplat în urmă cu 12 ani. Poate că mașina nu a fost condusă, ci doar mutată pe roți în remorca în care a stat în ultimii ani. Astfel că există posibilitatea ca mașina să nu fi fost pornită de foarte mult timp.

Volkswagen Beetle vechi de peste 70 de ani arată incredibil

Într-adevăr, spațiul în care a fost depozitată mașina nu este tocmai unul convențional, dar a păstrat mașina în siguranță. Judecând după modul în care mașina arăta după ce a fost curățată, remorca și-a făcut treaba foarte bine.

Din câte reiese din clipul postat pe YouTube, mașina a apărut în revista HotVWs în anul 1984. Am putea avea de-a face cu o mașină care a fost restaurată în urmă cu peste 40 de ani. Acest lucru ar putea sugera că mașina a fost, în mare parte, depozitată în ultimii aproximativ 40 de ani.

Oricare ar fi povestea mașinii, Beetle-ul vechi de 70 de ani arată foarte bine. Caroseria este dreaptă, nu are rugină, iar vopseaua este bine conservată. Nici interiorul nu este mai prejos. În afara faptului că există niște mizerie, materialul de pe scaune nu este deteriorat. Per total, mașina este foarte bine conservată și păstrează stilul autentic al anilor 1950.

Nu putem vedea motorul în videoclip, dar probabil că nu ar fi indicat ca el să fie pornit, mai ales că mașina a stat atât de mult timp. Mașina a fost urcată pe platformă împinsă, fără a i se porni motorul.

Acest tip de Beetle, cel cu luneta împărțită în două, sunt mai apreciate printre colecționari. Probabil că mașina va primi puțină atenție înainte de a ajunge să fie condusă din nou, dar este un câștig pentru un exemplar atât de bine conservat.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Silver Lining Auto Restoration YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide