Mai multe mașini au fost găsite abandonate într-un depozit. Printre ele BMW, Ford și Range Rover – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 16 dec. 2022 Știri auto

O colecție întreagă de modele clasice BMW, Ford sau Range Rover au fost găsite pe o proprietate abandonată din Marea Britanie.

Colecția abandonată a fost descoperită în Marea Britanie și conține o serie de mașini clasice legendare, care acum doar stau și adăpostesc animalele locului și își așteaptă sfârșitul.

Clipul care prezintă colecția de modele clasice abandonate a fost publicat pe YouTube de Out With The Butler.

Creatorul clipului nu dezvăluie locația exactă unde se află colecția abandonată, dar observăm plăcuțele de înmatriculare, fapt care denotă că se află undeva în Marea Britanie. Videoclipul începe într-o curte, dar imediat putem zări un Ford Mondeo din prima generație și un Ford Sierra.

Modele clasice BMW, lăsate să ruginească

Pe măsură ce înaintează, putem observa un Range Rover clasic, dar și două exemplare de BMW Seria 7 din prima generație. La vederea acestor mașini, gazda a exclamat „Uitați-vă la toate aceste BMW-uri. Ce păcat!”. Lângă ele se află și o Honda Prelude.

Apoi urmează două exemplare de BMW Seria 6, ambele fiind versiuni 635 CSi. Aceasta era o versiune puternică, având 218 cai putere, mai puternic fiind doar M 635 CSi. Cel puțin unul dintre acestea are cutie de viteze automată.

Pe măsură ce avansează printre mașinile abandonate, în imagini răsar diferite camioane, dar și alte mașini vechi, precum un Volkswagen Passat sau un Rover.

Printre vehiculele abandonate se numără și două autospeciale de pompieri vechi. Pe una dintre acestea există inscripțiile Aeroportului Blackpool.

Din păcate, unele dintre aceste mașini au piese lipsă și sunt destul de degradate. Starea mașinilor pare destul de precară și este o priveliște tristă, mai ales că sunt modele clasice emblematice, care au făcut istorie în lumea automobilismului.

Modele precum un BMW 635 CSi se vând cu sume mari, de circa 30.000 – 40.000 de euro și rămân mașini care sunt foarte căutate printre pasionații mărcii bavareze.

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Out With The Butler YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide