Cum arată fiica de 23 de ani a lui Jeremy Clarkson – FOTO

Autor: Mediafax 14 iul. 2017 Știri auto

Emily Clarkson, fiica unuia dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din Marea Britanie, Jeremy Clarkson, fost prezentator al emisiunii auto Top Gear, s-a bucurat de un stil de viaţă privilegiat.

Cu toate acestea, adolescenţa ei nu a fost una lipsită de probleme, după cum povesteşte în cartea „Can i speak to anyone in charge”, publicată recent.

Ea a dezvăluit că a avut mari probleme cu greutatea, considerând că a moştenit genele tatălui său. „Am un tată uriaş, iar asta nu a ajutat”, a scris fiica lui Clarkson.

După ce a fost concediat de BBC, Clarkson a semnat cu Amazon pentru realizarea show-ului The Grand Tour. Acesta îi are ca personaje principale de Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May – adică echipa din spatele Top Gear.

The Grand Tour este, aşa cum bine scria cineva pe Facebook, un „Top Gear pe steroizi”; bugetul uriaş pe care cei de la Amazon l-au pregătit celor 36 de episoade (un contract destul de bun, aş zice), de peste 190 de milioane de euro, arată încrederea pe care Jeff Bezos şi-o pune în cei trei britanici. The Grand Tour nu este doar cea mai costisitoare producţie din istoria Amazon, este una dintre cele mai scumpe emisiuni britanice din istorie.

În primă fază, pariul pare să fi fost unul câştigător: în ziua în care a fost lansat, primul episod al The Grand Tour a atras de trei ori mai mulţi telespectatori decât The Man in The High Castle, serialul produs de Amazon care deţinea anterior recordul.

VEZI GALERIE FOTO COMPLETĂ PE BUSINESS MAGAZIN

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide