Cum arată modelele Dacia ediție specială din Franța și de ce nu vor apărea și pe piața din România

Autor: Marius Vișan 01 sept. 2020 Știri auto

Dacia deschide comenzile pentru noua sa serie limitată Evasion. Dezvoltată ca parte a parteneriatului dintre Federația Franceză de Surf și Dacia, această serie limitată este disponibilă pentru comandă în Franța de la 1 septembrie 2020.

Numită Evasion, această serie limitată se bazează pe nivelul de echipare Comfort al Dacia Duster. Este îmbogățit cu o culoare gri (Grivé Pearl) pe pragurile ușii care amintește de lumea surfingului și este echipat încă din standard cu cheia de acces tip „Mâini libere” și pachetul exterior format din:

-Capacele oglinzii în nuanță cromat satinat
-Bare longitudinale pentru acoperiș crom satinat
-Geamuri spate nuanțate întunecat
– Evacuare cromată

Seria Duster Evasion Limited este disponibilă pe versiunile 4×2 cu motoare Blue dCi 115 și ECO-G 100 cu dublu combustibil (benzină + GPL).

Fiind vorba de o colaborare între Federația Franceză de Surf și Dacia, ediția limitată este dedicată francezilor

În ceea ce privește versiunea Evasion de pe Sandero, aceasta se bazează pe nivelul de echipare Urban Stepway prin preluarea aspectului de crossover care a făcut deja ca modelul să aibă succes. Seria limitată Sandero Evasion primește același design exterior al pragurilor ca și Duster.

Seria Sandero Stepway Evasion Limited este disponibilă cu motoare SCe 75 și Tce 100 ECO-G cu combustibil dublu (benzină + GPL).

Filosofia parteneriatului cu Dacia

Dacia și Federația Franceză de Surf sunt unite în jurul valorilor lor comune de simplitate și evadare, de autenticitate și de libertate. Ca parte a acestui parteneriat, Dacia oferă Federației Franceze de Surf cu 3 Dacia Duster și 2 Dacia Lodgy și va sprijini FFS la diferitele sale evenimente, precum o competiție de surf în Les Sables d´Olonne în perioada 26-27 septembrie.

Cât costă Dacia Evasion în Franța

Prețul pentru un Duster serie limitată Evasion începe de la 16.550 de euro pentru versiunea GPL, 19.150 pentru cea cu motor diesel, iar Sandero Evasion pe benzină pleacă de la 10.990 de euro, iar cea pe benzină + GPL costă 12.590 de euro. Aceasta este oferta pentru piața franceză.

Intră în Galeria Foto

Cum arată modelele Dacia ediție specială din Franța și de ce nu vor apărea și pe piața din România
Cum arată modelele Dacia ediție specială din Franța și de ce nu vor apărea și pe piața din România
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: fr.media.groupe.renault.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide