Skoda Octavia după aproape un milion de km se vinde pe Mobile.de. Visul samsarilor din România – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 13 feb. 2023 Știri auto

Un exemplar de Skoda Octavia a fost listat la vânzare în Germania. Mașina are aproape un milion de kilometri la bord, dar nu arată rău deloc.

Când vine vorba de mașini la mâna a doua, cumpărătorii se feresc, de cele mai multe ori, de kilometraje foarte mari, cu toate că o mașină corect întreținută poate funcționa foarte bine și cu sute de mii de kilometri la bord. Foarte mulți oameni pică în plasa samsarilor, care le vând mașini cosmetizate, cu kilometraje trucate. La prima vedere, aceste mașini par foarte atractive, strălucitoare și, de foarte multe ori, niște oferte prea bune pentru a fi adevărate.

Există mașini care sunt capabile să parcurgă distanțe foarte mari, fără intervenții majore, mai ales dacă sunt folosite în condiții favorabile și primesc mentenanță adecvată.

Skoda Octavia cu un rulaj record! Cât costă mașina în Germania?

Modelul în cauză se află la vânzare pe site-ul Mobile.de pentru prețul de 9.499 de euro. Ca să fim mai preciși, mașina a parcurs 980.616 km, conform fotografiilor oferite în anunț. Ținând cont că mașina este din 2014, este un rulaj absolut impresionant.

Cu toate că mașina a parcurs aproape un milion de kilometri, nu arată rău deloc. Într-adevăr, mașina are urme de uzură, cum ar fi ciobiturile de pe bara frontală. La interior, volanul este destul de uzat, iar tapițeria textilă și mocheta ar putea beneficia de o curățare. Cu toate acestea, nimic nu este rupt sau tăiat, nici măcar scaunul șoferului.

Cât despre echipare, avem de-a face cu o versiune Scout, deci este vorba de o variantă mai înaltă, cu protecții de plastic, așa cum vedem și la Audi A6 Allroad. Mașina vine dotată cu motorul de 2,0 litri diesel, cutia automată DSG cu dublu-ambreiaj și tracțiune integrală.

Oare câte astfel de mașini foarte rulate ajung în țara noastră și le sunt dați kilometri înapoi, ca apoi să fie vândute ca exemplare bine întreținute. Dacă scoatem din calcul măsluirea kilometrajului, ați cumpăra o astfel de mașină?

Intră în GALERIA FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide