Cum arată un cimitir de mașini de lux din Dubai? VIDEO

Autor: Elena Luchian 11 iun. 2020 Știri auto

Sunt imagini greu de privit. Mii de mașini de lux zac abandonate la Dubai. Modele Mercedes, Lamborghini, Ferrari sau Rolls-Royce, cu airbag-urile sărite și caroseriile distruse, se umplu de praful deșertului.

GALERIE FOTO

Cimitirul de mașini de lux din Dubai este o dovadă a faptului că oamenii plini de bani din Emiratele Arabe Unite nu pun prea mare preț pe mașinilor lor.

Multe dintre automobilele de acolo au fost implicate în accidente și declarate ulterior daună totală. Acestea urmează să meargă la casat dacă nu există persoane interesate să achiziționeze epavele.

Supercar Blondie a ajuns în parcarea exclusivistă a mașinilor abandonate în momentul în care acolo se livra un Ferrari California, cu preț de pornire de 150.000 de euro. Modelul este intact, pentru că nu a fost implicat într-un accident, ci a fost confiscat de bancă de la proprietarul care nu și-a mai permis să-l plătească. 30.000 de euro cer autoritățile pe mașină, dar la licitație, ar putea ajunge la 40.000 de euro.

Îi ține companie în parcare un Rolls-Royce Wraith complet distrus, cu puntea față ruptă, capota făcută acordeon, parbrizul spart și acoperișul îndoit. Supercar Blondie are un model identic. Nu departe, tot un Rolls-Royce care pare impecabil, dar care a căzut victima unei inundații.

Un Lamborghini Huracan de culoare roșie a ajuns acolo după ce a fost implicat într-un accident. Supercarul cu partea frontală distrusă și oglinda de pe partea stângă atârnând, stă de multă vreme acolo. Roțile lui mai au un pic și prind rădăcini în pământ.

Un Mercedes-AMG GT în Solarbeam Yellow pare să mai aibă o șansă la viață, chiar dacă are câteva airbag-uri sărite și cabina este plină de praf.

Un Mercedes Clasa G cu motor V8 este de vânzare pentru 29.000 de dolari. A fost confiscat de la proprietar. Singura sa problemă pare să fie un geam spart în spate, pe partea dreaptă.

Lângă el, un exemplar nou-nouț, tot confiscat, arată de parcă tocmai a ieșit din showroom.

Surpriza din cimitirul de mașini de lux

La bordul unui Ferrari abandonat, Supercar Blondie găsește o bancnotă de 500 de dirhami. “Am regizat asta”, recunoaște însă, blonda pasionată de mașini.

Un Mercedes-Benz CLA cu tracțiune integrală 4MATIC tocmai a ajuns în parcarea mașinilor distruse, abandonate sau confiscate. Pare impecabil din partea stângă, dar văzut din dreapta… pare că a ajuns la locul potrivit: în cimitirul de mașini de lux.

Un Mercedes-AMG G 63 a fost declarat daună totală și adus acolo după un accident în care toți montanții au fost îndoiți. “Parcă este turnul din Pisa”, glumește Blondie pe seama mașinii care nu mai are nicio șansă să se întoarcă pe șosele.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide