Cum arată un Lamborghini Urus fără opțiuni? Configurația pe care nimeni nu o vrea – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 02 ian. 2024 Știri auto

Lamborghini Urus a devenit rapid cel mai vândut model al producătorului italian și un simbol al extravaganței, dar cum arată SUV-ul în forma sa de bază, fără dotări opționale?

Urus a devenit rapid cel mai popular model Lamborghini din istorie, fiind cea mai vândută mașină din portofoliul italienilor. Sunt mașini foarte prezente chiar și în România, astfel că ne-am familiarizat cu modul în care mașina arată. De cele mai multe ori, clienții aleg să comande aceste mașini cu tot felul de dotări opționale și pachete de design, în definitiv nimeni nu vrea un Lamborghini de bază.

Acest lucru este aproape universal valabil, asta dacă nu cumva ai o afacere ce se ocupă cu mașini închiriate, așa cum are Rob, proprietarul canalului de YouTube superspeedersRob, acolo unde a publicat un clip în care ne arată cum arată un Lamborghini Urus în echiparea de bază, aproape fără nici o opțiune bifată.

Cum arată cel mai ieftin Lamborghini Urus?

Rob a cumpărat mașina pentru firma sa de închirieri auto, acolo unde mai are disponibil un Urus, dar mai bine echipat. Noua sa achiziție este un Urus S, după care spune că a așteptat 2 ani. În forma sa de bază, Urus nu este atât de spectaculos. Spre exemplu, ornamentele din partea inferioară a caroserie sunt din plastic negru mat, simplu, nefiind vopsite. Acest lucru îi conferă mașinii un aspect de ieftin, plus că nu este ajutată nici de jantele de bază, care sunt foarte simple.

Nici interiorul nu se remarcă prin ceva special. În forma sa cea mai ieftină, Urus are un interior complet negru, dar Rob a decis să aleagă niște cusături și centuri de siguranță portocalii, pentru a-i oferi o pată de culoare. De asemenea, a optat pentru etriere de frână vopsite în portocaliu.

Acestea ar fi dotările opționale, la care se adaugă un pachet de senzori și plafonul panoramic. Prețul de bază al mașinii este de 233.853 de dolari, iar după ce i-au fost adăugate aceste câteva opțiuni, prețul final a ajuns la 254.415 dolari, astfel că ne putem imagina cât de mult pot crește prețul mașinii opțiunile suplimentare.

Pentru a ne împrospăta memoria, Lamborghini Urus S folosește un motor V8 de 4.0 litri, ce produce 666 CP și 850 Nm. Acesta este cuplat cu o transmisie automată cu 8 rapoarte și cu un sistem de tracțiune integrală. Mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3,5 secunde, având o viteză maximă de 305 km/h.

Prezentarea completă poate fi vizionată mai jos:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: superspeedersRob / YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide