Cum se vor numi viitoarele SUV-uri Volkswagen?

Autor: Elena Luchian 27 dec. 2019 Știri auto

Volkswagen a anunțat că va lansa, anul viitor, nu mai puțin de 34 de modele noi și 12 dintre acestea vor fi SUV-uri. Constructorul german a pregătit deja denumirile pentru viitoarele modele.

Volkswagen a înregistrat trei denumiri în luna septembrie a acestui an. Este vorba despre T-Sport, T-Go și T-Coupe, anunță VWVortex.com. Astfel, 3 dintre cele 12 SUV-uri Volkswagen care vor fi dezvăluite anul viitor au deja un nume.

Denumirile care încep cu litera “T” respectă tradiția în gama mașinilor cu gardă mare la sol, produse de Volkswagen pentru Europa: Touareg, Tiguan, T-Roc și T-Cross.

Așa cum sugerează denumirea, T-Coupe va fi numele purtat de un SUV cu o linie descendentă a plafonului.

Jurnaliștii de la VWVortex susțin că T-Sport ar putea fi versiunea europeană a SUV-ului Nivus, pe care nemții îl construiesc pentru moment, pentru America de Sud, programat să-și facă apariția și pe piața europeană. Cu proporții foarte compacte, acesta ar putea prelua soluțiile tehnice de la Audi A1 Citycarver.

T-Go, sugerând ideea de mobilitate, ar putea fi tot un SUV mic, care să aibă la bază platforma MQB A0, preluată deja de mașinile mici ale Grupului Volkswagen, cum ar fi Volkswagen Polo, Skoda Scala, SEAT Ibiza, SEAT Arona, Audi Q2 și altele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide