Cum sunt tranșate conflictele în trafic la Moscova

Autor: ProMotor 25 mai 2020 Știri auto

Un incident petrecut în capitala Rusiei arată cum sunt tranșate conflictele în trafic la Moscova. Mai mulți șoferi s-au alergat cu puști automate AK-47 și alte arme în plină zi, în urma unui conflict între mai multe clanuri mafiote.

Intră în Galeria FOTO

Liniștea locuitorilor unui cartier moscovit a fost tulburată duminică de focuri susținute de armă. Mai mulți au putut filma un conflict armat, cu scene desprinse parcă din jocurile video, în care mai multe persoane înarmate cu automate Kalashnikov AK-47 se alergau pe străzile din cartier.

Martorii au povestit că totul a început ca un conflict în trafic banal, atunci când șoferul unei mașini a refuzat să facă loc unei alte mașini pe un drum îngust. Șoferii și pasagerii celor două mașini au început apoi să se certe. Conflictul s-a mutat apoi într- parcare din apropiere, de unde s-a transformat într-o scenă de Counter Strike, cu focuri de armă și amenințări.

Ce urmări mortale pot avea conflictele în trafic la Moscova

Martorii au filmat scenele în ciuda gloanțelor care zburau prin aer din arme automate care semănau cu AK-47 produse de Kalashniko. Polițiștii au clarificat ulterior, spunând că e vorba de arme de vânătoare Saiga, produse tot de Kalashnikov pe baza celebrului pistol-mitralieră.

Poliția nu a oferit încă detalii despre ce a provocat scenele violente, dar mai multe surse au speculat că acestea au legătură cu un conflict izbucnit între mai multe clanuri rivale care activează în domeniul pompelor funebre.

Aparent, cinci bărbați au fost reținuți de polițiști pentru investigații. De asemenea, o altă persoană a fost rănită. Aceasta a declarat că nu are legătură cu conflictul și că se afla în zonă pentru a închiria un apartament dintr-un complex de locuințe, fiind victimă inocentă a conflictului.

Investigația continuă, acuzațiile fiind de tentativă de omor, posesie ilegală de arme de foc și huliganism.

Conflictele în trafic nu sunt ceva neobișnuit nici măcar în România. În lipsa armelor automate, românii folosesc bâte și, în cazurile grave, reușesc chiar să se omoare cu cuțitele. În situații mai blânde, se mulțumesc doar să-și bușească, afectuos, mașinile.

sursa: RT

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide