Un conflict izbucnit în trafic s-a încheiat cu moartea unui om, în judeţul Giurgiu

Un conflict izbucnit în trafic s-a încheiat cu moartea unui om, în judeţul Giurgiu

Autor: Mediafax acum 2 ani Știri
Un tânăr din Giurgiu a fost omorât în urma unui conflict care a izbucnit în trafic, acesta fiind înjunghiat de un alt bărbat, care a fost reţinut, fiind cercetat pentru omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Giurgiu, un tânăr de 22 ani, din municipiul Giurgiu, a fost reţinut, fiind cercetat pentru omor, după ce a rănit mortal, luni seara, cu un cuţit, un alt tânăr giurgiuvean, de 22 ani, în urma unui conflict spontan.
 
„Un tânăr înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu şi ulterior a decedat. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, a reieşit faptul că tânărul de 22 de ani a fost înjunghiat mortal cu un obiect tăietor înţepător în zona abdominală de un alt giurgiuvean în vârstă de 22 ani în urma unui conflict spontan”, se arată în comunicatul de presă.
 
Surse judiciare au arătat că iniţial conflictul dintre cei doi tineri a izbucnit în trafic, iar ulterior a continuat în spatele unor blocuri din oraş.
 
 
În conflict au fost implicate mai multe persoane, şoferi şi pasageri, care sunt audiate, marţi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.
 

 

 Comentarii
Inchide