KIA pregăteșe un nou logo pentru vehiculele sale

Autor: ProMotor 26 feb. 2020 Știri auto

Kia intenționează să introducă un nou logo pe mașinile sale, spre sfârșitul acestui an, relatează thekoreancarblog.com.

Park Han-Woo, președintele Kia Motors Corp, a declarat că intenționează să înlocuiască emblema mărcii. Este pentru prima dată când directorii Kia fac comentarii publice despre planul de înlocuire a emblemelor.

Noul logo a avut premiera pe conceptul Imagine dezvăluit de producătorul auto la Salonul Auto de la Geneva de anul trecut. Logo-ul este mai elegant decât cel cu care ne-am familiarizat și dispune de aceleași litere K, I și A mai stilizate.

Park Han-woo a spus: „Noua emblemă este similară cu cea de pe conceptul Imagine, dar va arăta un pic diferit”.

Cu toate acestea, va dura ceva timp pentru va înlocui emblema pe toate produsele noi. Acest lucru se datorează faptului că toate emblemele aflate pe săli de expoziții, centre de servicii, clădire de birouri și materiale interne și externe trebuie înlocuite, iar modificările de proiectare pentru logo-urile de pe barele de protecție din față și din spate, volanele, scaunele și alte părți ale vehiculului vor dura și ele.

Nu știm care mașină va fi prima care va purta noul logo, dar noile modele Carnaval și Sportage sunt programate pentru a doua jumătate a acestui an.

La fel cum Volkswagen a aplicat noul logo pe mașina electrică ID.3, este foarte probabil ca și la KIA noul logo să fie aplicat vehiculelor electrice.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide