Cum poți să cumperi un Renault Duster în România și cât costă modelul?

Autor: Promotor 17 feb. 2021 Știri auto

În România au ajuns mai multe Renault Duster. Mașinile sunt de vânzare pe autovit.ro. Cum arată și ce anume este diferit la ele față de ceea ce oferă SUV-ul de la Dacia?

GALERIE FOTO

Un dealer din Arad a scos câteva Renault Duster la vânzare. Chiar dacă sunt construite la noi, acestea sunt destinate piețelor din Africa sau Emiratele Arabe Unite. Se construiesc la Mioveni și se vând dezmembrate, urmând să fie reasamblate în țările destinatare.

Mașinile au deja CIV (Carte de Identitate a Vehiculului), deci nu vor exista probleme de înmatriculare pentru cei care vor să le conducă pe șoselele din România.

Producătorul oferă doi ani de garanție și posibilitate de achiziționare în leasing.

Ce e special la Renault Duster, care se vinde acum și în România?

Mașinile cu logo Renault, produse în România pentru alte piețe, arată diferit și prezintă dotări diferite. Și motorizările sunt altele. Renault Duster este oferit pe autovit.ro cu motorul de 2.0 litri pe benzină cu 145 de cai putere.

Unitatea este cuplată la un sistem de tracțiune integrală și la o transmisie automată. În anunț este menționată o cutie EDC, dar este puțin probabil ca informația să fie reală. Mașina care se vinde în Rusia și în Emiratele Arabe Unite vine cu o transmisie automată cu patru rapoarte.

O cutie CVT este rezervată versiunii cu motorul de 1,6 litri, 115 cai putere și tracțiune față.

Mașinile scoase la vânzare de un dealer din vestul țării costă 18.800 euro. Pentru un preț similar, Dacia vinde în România SUV-ul cu motor turbo de 1,33 litri cu 130 de cai putere și transmisie manuală. Pentru 18.400 de euro, clienții români primesc echiparea de top Prestige.

Toate mașinile care se vând la Arad au aer condiționat automat, tapițerie din piele bej și volanul care se regăsește acum la noul SUV coupe Renault Arkana. Tot de la Arkana par preluate și ventilațiile.

Fotografiile sunt realizate în curtea unui dealer din Emirate.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide