Cupra DarkRebel: un nou concept ce anunță un coupe de performanță electric

Autor: Adrian Somai 25 apr. 2023 Știri auto

Spaniolii de la Cupra au publicat recent mai multe fotografii digitale care înfățișează noul DarkRebel, un concept ce anunță un viitor coupe de performanță cu propulsie electrică. Nu va fi însă un simplu model din gama constructorului iberic, ci chiar etalonul mărcii în ceea ce privește viitorul său electric, potrivit Motor1. Cupra DarkRebel

Avem în fața ochilor un concept virtual, drept pentru care observăm încă de la prima privire un limbaj de design extrem de agresiv și futurist. Remarcăm o serie întreagă de elemente aerodinamice la exterior. În partea frontală, putem vedea două prize de aer de dimensiuni generoase care încorporează blocurile optice și un spoiler masiv.

Și pe laterale remarcăm, de asemenea, două prize de aer deloc mici, alături de niște roți iluminate. Posteriorul este dominat, la rândul lui, de un difuzor de aer foarte mare, alături de care ne mai sare în ochi un eleron generos amplasat pe plafon. Conceptul poate fi însă personalizat destul de mult, atât la exterior, cât și la interior, prin intermediul portalului virtual Metahype.

Design futurist atât la exterior, cât și la interior

Constructorul iberic a continuat în aceeași notă și la interior, și habitaclul fiindu-ne prezentat în aceeași manieră futuristă. Remarcăm o serie întreagă de ecrane, un volan în forma unei manșe de avion și o hologramă. Tehnologia joacă un rol extrem de important atunci când vine vorba despre acest DarkRebel Concept, spaniolii susținând chiar că acest concept a fost gândit pentru tinerii cu vârste de până în 30 de ani.

Detalii despre partea tehnică nu au fost prezentate până la această oră. Totodată, nu știm care sunt intențiile celor de la Cupra cu privire la viitorul acestui concept și daca sunt sau nu șanse ca DarkRebel să se transforme mai devreme sau mai târziu într-un model de serie. Așadar, rămâne de văzut ceea ce ne va oferi viitorul!

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cupra


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide