Noutățile Seat și Cupra la Geneva 2020. Cupra va lansa unul dintre cele mai frumoase break-uri din Europa

Autor: ProMotor 27 feb. 2020 Știri auto

Seat și Cupra vor avea unul dintre cele mai aglomerate standuri la viitorul Salon Auto de la Geneva, aducând o gamă nouă de modele.

Lista include Leon și Tarraco FR, în timp ce Cupra va aduce noul crossover Formentor, care a fost previzualizat într-o nouă imagine teaser, împreună cu modelul Cupra Leon.

Cupra Formentor este un crossover coupe setat să devină primul model de sine stătător al mărcii. Acesta va împărtăși același motor hibrid cu plug-in Cupra Leon și VW Golf GTE, ceea ce înseamnă o putere combinată de 242 CP și o autonomie electrică de aproximativ 50 km. De asemenea, ne așteptăm să apară și o versiune pe benzină, alimentată de un motor TSI de 2,0 litri cu 296 CP.

GALERIE FOTO

Noul Formentor va împărtăși același motor cu noul Cupra Leon, care vine sub formă de hatchback sau break. Acesta din urmă va fi disponibil și cu tracțiune integrală și o versiune de 306 CP proveniți de la motorul TSI de 2,0 litri, ceea ce îl face unul dintre cele mai puternice break-uri disponibile în Europa.

Seat va avea mai multe motoare în restul gamei Leon, care include variante TSI mild hybrid, hibride plug-in, precum și pe CNG, care să se potrivească tuturor gusturilor și nevoilor.

Clienții care caută un SUV sportiv vor avea, de asemenea, șansa de a vedea la Geneva noul Tarraco FR, care vine cu o serie de modernizări exterioare și interioare, inclusiv o nouă grilă, precum și roți noi. Interiorul noului Seat Tarraco FR va fi dotat cu un nou volan și scaune sport, pedale de aluminiu și un ecran al sistemului de infotainment de 9,2 inci.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide