Academia Titi Aur susține cursuri online de conducere defensivă

Autor: ProMotor 23 mart. 2020 Știri auto
Academia Titi Aur susține cursuri online de conducere defensivă

Pentru șoferii care vor să-și îmbunătățească cunoștințele despre condusul defensiv Academia Titi Aur le pune la dispoziție cursuri online în perioada stării de urgență.

Academia Titi Aur se mută… online. Asa cum era normal, și circuitul aflat lângă București își suspendă interacțiunile sociale, în schimb, o bună parte a activității o va muta în online. Cei interesați pot parcurge sesiunea teoretica a Cursurilor de Conducere Defensivă împreună cu Titi Aur chiar din fața calculatorului. Cursurile pot fi accesate începand de luni, 23 martie, pe site-ul oficial.

Una din variante include o videoconferință susținută de Titi Aur în care va prezenta live partea teoretică a Cursului de Conducere Defensivă Nivelul 1, respectând programa folosită și în cadrul Academiei. Modulul are o durata de aproximativ 4 ore, iar în cadrul acestuia participanții pot adresa întrebări.

O altă variantă poate fi parcursă individual, tot online, dar aceasta nu este interactivă ci înregistrată. Ea va fi prezentata tot de către Titi Aur și va oferi informații susținute de imaginile necesare.

Sesiunea practică pentru Cursul de Conducere Defensivă Nivelul 1 se va face la Academia Titi Aur în momentul în care ne vom putea relua activitatea.

La final, fiecare participant va primi online un formular de feedback, iar după completarea acestuia va primi pe email o diplomă care va certifica efectuarea sesiunii teoretice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide