O bancă din România vinde un Bentley Continental. Prețul este fabulos pentru o mașină la mâna a doua

Autor: ProMotor 11 mart. 2020 Știri auto

Băncile din România au departamente care se ocupă cu revânzarea mașinilor recuperate. Printre aceste oferte se găsesc și câteva mașini destul de rare, care se vând la prețuri deloc mici.

Un astfel de anunț am găsit pe site-ul btleasing.ro: Un Bentley Continental GT V8S se vinde cu 94.010 EURO (inclusiv TVA). La momentul lansării modelului, în anul 2015, aceasta avea un preț de aproximativ 200.000 de euro.

Mașina a fost fabricată în anul 2015, iar până în prezent a acumulat 58.925 de km. Are motor V8 cu o capacitate cilindrică de 3.993 cm3 care produce 529 de CP și 680 Nm cuplu. Mașina atinge o viteză maximă de 309 km / h, pe când accelerația o-100 km / h se face în 4,5 secunde.

Dotarile mașinii sunt: ABS, ESP, cutie automată, climatronic, audio: Radio, CD, MP3, magazie CD, tempomat, navigație, senzori parcare, Bluetooth, interior piele, scaune încălzite și ventilate, geamuri electrice, oglinzi electrice rabatabile electric, airbag numar: 6, inchidere centralizată, jante aliaj, computer bord, faruri: bixenon, volan: reglabil electric, piele, comenzi, padele, tracțiune: 4×4, senzori ploaie, senzori lumina, cotiera, media-In, scaune fata reglabile electric cu memorie si masaj, închidere electrica hayon, suspensie pneumatica, keyless Go, keyless entry, geamuri duble, oglinzi heliomate.

Suma cerută de bancă este de 94.010 EURO (inclusiv TVA) și sunt acceptate ca mod de plată: Leasing Financiar, Credit sau Cash.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro



Comentarii
Inchide