Bătrâna Dacia 1410 Sport primește o nouă șansă la viață. Cum arată după o operație estetică și un transplant?

Autor: David Andrei 20 aug. 2020 Știri auto

Bătrâna Dacia 1410 Sport primește o nouă șansă la viață. La aproape 30 de ani de când a venit pe lume a trecut printr-o operație estetică și printr-un transplant. Cum arată acum?

GALERIE FOTO

A fost odată o Dacia 1410 Sport. Acum nu mai seamănă deloc cu ce a fost. Mașina a văzut lumina zilei în 1986. În urmă cu trei ani a ajuns pe mâinile lui Claudiu Dragomir. Tot atunci a început procesul de modificare, povestește chiar posesorul de Dacia modificată pe canalul de YouTube Mihai Avrigeanu.

Avea să fie un proces lung și anevoios. Modelul i s-a părut în regulă atunci când a fost să-l vadă. Când mașina a ajuns pe mâna specialistului în tinichigerie, și-a dat seama că are serios de investit.

“A ieșit exact cum am visat”, spune mulțumit Claudiu după teri ani de muncă și investiții.

Dacia 1410 Sport are jante recondiționate de 14 inci. A fost echipată cu discuri de frână și pe puntea față, și pe puntea spate.

Bătrâna Dacia 1410 Sport a fost supusă și unui transplant. Sub capotă bate acum o inimă de 2.0 litri cu 116 cai putere. “Nu vreau mai mult, nu vreau să fac liniuțe cu ea. Vreau doar să fie expusă și să fie apreciată.” O evacuare sport îi asigură o coloană sonoră impresionantă.

Claudiu mai are un Audi A4 modificat. “Niciodată nu m-a oprit nimeni să-i facă o poză!” Pe când cu Dacia, tânărul devine star pe oriunde trece. Toată lumea vrea o poză cu Dacia lui tunată.

Portierele, capacul portbagajului și capota, care acum se ridică spre parbriz, se deschid cu ajutorul telecomenzii. Farurile au tehnologie LED, dar nu e foarte mulțumit. Va monta faruri noi la sportiva lui autohtonă.

Cum a ajuns această Dacia 1410 Sport la el?

Un amic l-a anunțat că o Dacia Sport, lăsată moștenire unei familii, era de vânzare. De cum a cumpărat-o, a dus-o imediat, pe platformă, la atelier pentru a o modifica.

Posesorul de Dacia Sport modificată nici nu vrea să spună ce sumă a investit. Și încă mai are de cheltuit. Trebuie să refacă și interiorul. Acolo își vor face apariția niște scaune sport și ceasuri de Renault Megane. Plafonul va fi schimbat, iar la bord va fi instalat un sistem audio performant.

“Vreau să știe lumea că NU este de vânzare!”, anunță Claudiu, care spune primește zilnic 20 de mesaje de la persoane interesate să o cumpere.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide