Dacia a deschis comenzile pentru Spring 2024. Cel mai ieftin model costă 10.990 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 18 apr. 2024 Știri auto

Dacia a deschis comenzile pentru noul Spring facelift. Cea mai ieftină variantă pornește de la 10.990 de euro.

Producătorul auto de la Mioveni anunță startul comenzilor pentru noua Dacia Spring facelift 2024. Modelul electric de la Dacia poate fi cumpărat prin programul Rabla Plus (reducere la care se adaugă o ofertă Dacia Finance) cu un preț de pornire de 10.990 de euro cu TVA inclus.

La începutul lunii aprilie am aflat prețurile oficiale pentru noua Dacia Spring facelift. Fără nicio reducere aplicată, cea mai ieftină Dacia Spring costă 16.900 de euro cu TVA inclus. Versiunea de top Extreme pornește de la 19.900 de euro cu TVA inclus.

Dacia Spring este disponibilă acum în trei niveluri de echipare: Essential, Expression și Extreme. În funcție de nivelul de echipare ales, mașina este echipată fie cu motorul electric de 45 CP sau cu cel mai puternic, de 65 CP, lansat în 2023.

Cea mai ieftină Dacia Spring costă mai puțin de 11.000 de euro

Bineînțeles, Dacia Spring este eligibilă pentru programul Rabla Plus destinat mașinilor electrice. În acest caz, prețurile pornesc de la 11.800 de euro pentru varianta de bază Essential, respectiv 14.800 de euro pentru vârful de gamă Extreme. Versiunea intermediară, Expression, poate fi cumpărată cu 13.800 de euro prin Rabla Plus.

Dacia anunță un set de reduceri suplimentare pentru Spring facelift odată cu deschiderea comenzilor. Prin programul Rabla Plus și oferta specială Dacia Finance, noul Spring facelift poate fi achiziționat cu 10.990 de euro cu TVA inclus în versiunea sa de bază.

Cei ce vor să cumpere versiunea de top Extreme, vor trebui să plătească după toate reducerile aplicate prin Rabla Plus și Dacia Finance suma de 13.990 de euro cu TVA inclus.

Totodată, Dacia demarează campania „Un an fără griji” cu o ofertă dedicată versiunii Spring Extreme. Orice client care comandă noul Spring în echiparea superioară până la data de 31 mai va beneficia de un discount suplimentar de 400 de euro, echivalentul unui an de electricitate gratuit. Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc începând cu luna septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide