Dacia a lansat noul Spring Cargo, o versiune utilitară a micului model electric

Autor: Ionuț Vîlciu 24 mart. 2023 Știri auto

Dacia a confirmat lansarea oficială a versiunii de transport de marfă a modelului electric Spring. Cât de mult poți transporta cu Spring Cargo?

Dacia a lansat oficial noua versiune de transport de marfă, intitulată Cargo, pentru modelul electric Spring. Noua versiune utilitară este disponibilă pe anumite piețe din Europa, dar nu și în România.

Cu ocazia unui anunț legat de vânzările din 2022 înregistrate de modelul electric Spring, Dacia a dezvăluit faptul că a lansat o nouă versiune a modelului electric urban. Aceasta se numește Dacia Spring Cargo și este destinată transportului de mărfuri. Noul model va fi disponibil doar pe anumite piețe din Europa, dar care nu au fost încă dezvăluite. Cu toate astea, știm că noul Spring Cargo nu va putea fi cumpărat în România.

Dacia Spring Cargo: mica electrică de oraș se transformă în vehicul de transport

Dacia Spring Cargo poate fi cumpărată în această configurație direct din fabrică. Alternativ, clienții existenți care dețin deja o versiune obișnuită își pot transforma vehiculul în versiunea Cargo prin intermediul Renault Qstomize. Comparativ cu versiunea de pasageri, Spring Cargo renunță la bancheta din spate, iar în spatele scaunelor din față este montată o grilă despărțitoare. Spring Cargo are o capacitate maximă de încărcare de 1000 de litri și poate transporta o greutate de maximum 350 de kilograme.

Cât despre putere, aceasta rămâne neschimbată. Spring Cargo păstrează același motor electric montat pe puntea față, care produce o putere maximă de 45 CP. Mașina este capabilă de o autonomie de 305 kilometri în regim urban și 230 de kilometri în regim de funcționare mixt.

Așteptăm să vedem cum va arăta noua versiune a Daciei Spring. Producătorul nu a furnizat încă nicio fotografie cu Spring Cargo și nici lista oficială de prețuri pentru noua versiune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide