Cu Dacia pe contrasens pe autostradă. Un șofer a încurcat direcțiile pe A2

Autor: David Andrei 04 apr. 2021 Știri auto

Cu Dacia Sandero pe contrasens pe autostradă. Un șofer a încurcat direcțiile pe A2 și a devenit automat pericol pentru toți ceilalți participanți la trafic.

GALERIE FOTO

Imaginea surprinsă de un conducător auto care circula regulamentar a fost publicată pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor”. Din păcate, situația nu este amuzantă.

Șoferul, aflat la volanul unei Dacia Sandero de culoare albă, înmatriculată în județul Botoșani, circula pe ceea ce este folosită, în mod normal, ca banda a doua a sensului. Acesta credea că se deplasează pe banda întâi. Nu și-a dat seama că încurcase direcțiile nici când a văzut mașini circulând în direcția lui.

Fotografia a devenit rapid virală și a stârnit furia celor care au văzut-o.

“Poftim, fă autostradă la români. De aia nu ne fac ăștia autostrăzi, ca să ne salveze viața!”, spune ironic unul dintre membrii grupului de Facebook.

“Carnet suspendat pe cel puțin 10 ani. Data viitoare va deschide bine ochii!”, propune un altul.

“Măcar de-ar fi impact frontal cu un TIR, nu cu un șofer cu mașină mică și cu familia în mașină”, caută un alt utilizator cel mai mic rău dintre toate, în cazul unui accident.

Nu este primul șofer pe contrasens pe autostradă

Șoferul surprins pe Autostrada Soarelui nu este primul care a greșit sensul. Neatenția, lipsa de experiență, nodurile complicate sunt printre motivele care îi fac pe unii conducători auto să devină pericol public pe autostradă.

În vara anului 2019, o femeie aflată la volanul unui Ford Focus break a fost filmată în timp ce conducea pe contrasens pe Autostrada Transilvaniei.(vezi GALERIA FOTO).

În iarna acestui an, pe Autostrada Vestului, un șofer profesionist a circulat în direcția greșită la volanul unei betoniere.

În luna ianuarie, un astfel de șofer neatent a provocat un accident frontal cu o mașină care circula regulamentar pe Autostrada A3, în zona nodului rutier de la Turda.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide