„Dacia cu apucături de BMW”. Un Sandero a ajuns pe șinele de tramvai în București

Autor: ProMotor 08 iun. 2020 Știri auto

Un accident bizar a avut loc în București. O Dacia Sandero a ajuns pe șinele de tramvai în sectorul 6. Circulația mijloacelor de transport în comun a fost blocată temporar.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe strada Valea Cascadelor din sectorul 6. O Dacia Sandero a ajuns pe șinele de tramvai. Nimeni nu a fost rănit. Șoferul a acuzat oboseala la volan. Mașina sa a fost ridicată de pe șine cu ajutorul unei platforme. Circulația tramvaielor liniei 25 în zonă a fost blocată zeci de minute pe sensul Bulevarul Preciziei-Bulevardul Timișoara.

Cei care au văzut imaginile publicate pe grupurile dedicate s-au amuzat pe seama incidentului. “Dacia cu apucături de BMW”, au scris aceștia, cu aluzie la incidentul survenit între un șofer de BMW și un vatman la începutul acestui an. Atunci șoferul aflat la volanul mașinii germane s-a dat jos și a încercat o răfuială cu vatmanul. Acesta din urmă l-a ignorat și ulterior, a declarat accidentul la secția de poliție.

Șoferul a fost sancționat atunci cu suspendarea permisului de conducere și cu o amendă contravențională în valoare de 2.230 de lei.

“Ce caută Dacia pe linia de BMW?”, a fost reacția unor dintre membrii grupului.

“Strada se cheamă de acum Valea Cascadoriilor”, a glumit un alt user.

Nu este prima oară când o Dacia ajunge pe șinele de tramvai anul acesta

Dacia Sandero care a ajuns pe șine în cartierul Militari nu este prima Dacia care blochează circulația tramvaielor anul acesta în București. În luna februarie a acestui an, o șoferiță de Duster a încurcat pedalele și a ajuns pe linia tramvaiului 41, în marșarier, după ce a străbătut o distanță de aproape 50 de metri, a lovit un chioșc STB, a traversat trei benzi de circulație, a pus la pământ gardul de protecție și a sărit peste refugiu. Nici atunci, nicio persoană nu a fost rănită.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide