Duster a urcat pe primul loc în Europa în topul crossoverelor

Autor: ProMotor 20 nov. 2019 Știri auto
Duster a urcat pe primul loc în Europa în topul crossoverelor

Dacia Duster a câştigat o poziţie în topul vânzărilor SUV-urilor mici la nivel european, cu 166.225 de maşini noi înmatriculate în primele nouă luni, în creştere cu 18% faţă de perioada similară a anului trecut, scrie Ziarul Financiar.

Mai mult, Duster urcă pe primul loc şi continuă creşterea în condiţiile în care 2019 este al doilea an întreg de vânzare al modelului.

În plus, anul acesta Duster a venit cu noul motor de 1,33 litri pe benzină, dezvoltat de Renault alături de Mercedes-Benz şi care pe lângă cele două versiuni ale sale, de 130, respectiv 150 CP, vine atât cu tracţiune faţă, cât şi 4×4.

Ani la rând Duster a ocupat locul al treilea, respectiv al doilea, în timp ce prima poziţie era deţinută de Renault Captur. Anul acesta însă, Captur a trecut la cea de-a doua generaţie. De asemenea, Peugeot 2008 care a deţinut locul secund după Captur va beneficia de o nouă generaţie în următoarele luni.

Dacia Duster a urcat pe primul loc în Europa în topul SUV-urilor mici, depăşind Renault Captur şi VW T-Roc. Preţul mediu al unui Duster este de 18.000 de euro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide