Dacia Duster Air şi Dacia Sandero Black Touch, două ediţii speciale pregătite pentru Paris

Autor: Adrian Mihălţianu 25 sept. 2014 Știri auto

Dacia Duster Air şi Dacia Sandero Black Touch completează lista de noutăţi pregătite de producătorul piteştean pentru Salonul Auto Paris 2014, după anunţarea versiunilor Stepway pentru Dokker şi Lodgy.

Spre deosebire de noii membri ai familiei Stepway – care au primit modificări destul de consistente -, Dacia Duster Air şi Dacia Sandero Black Touch au parte de modificări minore, iar toate sunt la partea vizuală.

Mai exact, Duster Air a fost creat pentru pasionaţii lumii aviatice şi are câteva abţibilduri cu un altimetru la exterior, precum şi oglinzi laterale vopsite în galben, jante de 16 inci şi geamuri spate fumurii. În interior, SUV-ul românesc are acelaşi altimetru brodat pe tapiţeria scaunelor din faţă şi câteva detalii vopsite în negru.

Arată bine cu pe gri cu detalii galbene, nu?

Sandero Black Touch este, aşa cum îi spune şi numele, o ediţie specială care pune în prim-plan negrul – de la vopseaua negru metalizat pentru exterior şi până la detaliile negre din interior. Totodată, hatchback-ul din Mioveni a primit jante din aliaj de 15 inci cu design special, precum şi dotări care de obicei se află pe lista de opţionale: sistem de navigaţie Media Nav şi regulator de viteză (cruise control).

Negru, negru şi iar negru

La capitolul motorizări, totul rămâne la fel ca până acum. Şi anume: benzină de 1,2 litri cu 125 CP şi diesel de 1,5 litri cu 110 CP pentru Duster, în vreme ce Sandero Black Touch poate fi pus în mişcare de două motoare pe benzină (1,2 litri cu 75 CP sau 0,9 litri cu 90 CP) sau un diesel (1,5 litri cu 90 CP).

Dacia Duster Air şi Dacia Sandero Black Touch vor fi prezentate la Salonul Auto Paris 2014, alături de Dacia Dokker Stepway şi Dacia Lodgy Stepway, şi vor fi puse în vânzare doar pe piaţa din Franţa la preţuri care încep de la 10.450 de euro pentru Sandero şi de la 16.200 de euro pentru Duster.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide