Dacia Duster de poliție, blocată în noroi într-un cartier din Brăila

Autor: David Andrei 11 dec. 2020 Știri auto

O Dacia Duster de poliție a rămas blocată în noroi într-un cartier din Brăila. Autospeciala a avut nevoie de tractare pentru a ieși de acolo.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc pe strada Reșița din cartierul Pisc din Brăila. Artera este neasfaltată de ani de zile. După fiecare ploaie, este impracticabilă. Locuitorii zonei sunt nervoși. Rar ajung cu mașinile până acasă în zilele în care cade o cantitate mare de precipitații.

De acum au motiv de supărare și polițiștii. Oamenii legii patrulau pe strada plină de bălți și noroaie cu o Dacia Duster II când mașina lor a alunecat într-o groapă formată într-o baltă. În ciuda eforturilor celui aflat la volan de a scoate SUV-ul de acolo, acesta a continuat să se afunde.

Localnicii au vrut să le ofere o mână de ajutor polițiștilor, dar nu au putut face mai nimic. Într-una dintre imaginile publicate pe grupul de Facebook Cartier Pisc – Brăila și preluate de Dacia Duster Trails & Technical, se poate observa un agent de poliție care consemnează incidentul.

Potrivit IPJ Brăila, în cele din urmă, autospeciala Dacia Duster a fost tractată pentru a fi scoasă din groapa plină de apă și noroi.

Dacia Duster de poliție poate merge la off-road

Pasionații de aventuri în off-road cu Dacia Duster susțin că generația a doua a SUV-ului românesc ar avea o problemă cu noroiul cleios pe suprafețe tari. Cei de la Dacia Duster Trails & Technical susțin – din experiență – că “volanul este prea moale și nu simți deloc roata (chiar și în 4×4 Lock). Astfel mereu riști să aluneci în groapă pentru că nu poți să iei măsuri la timp.”

Cei de la Dacia Duster Trails prezintă, într-un video publicat pe contul lor de YouTube, o situație asemănătoare. În cele din urmă, cel aflat la volanul SUV-ului cu o gardă la sol mărită cu 5,5 centimetri, a reușit să iasă din impas.

Echipa Dacia Duster Trails îi invită pe polițiști la o experiență în off-road.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide