Dacia Duster Extreme este din nou disponibilă în Marea Britanie. Cu cât se vinde o astfel de echipare de top?

Autor: Ionuț Vîlciu 01 nov. 2022 Știri auto

Dacia Duster Extreme revine pe piață. Lista de dotări a SUV-ului românesc este cuprinzătoare, fiind o versiune de top.

Dacia Duster Extreme revine în gama Dacia, cel puțin în Marea Britanie. Producătorul a anunțat revenirea modelului Duster Extreme în gama sa de modele pentru 2023. Deoarece această echipare de vârf a reprezentat aproape 20% din vânzările Duster, Dacia a hotărât să readucă varianta Extreme în gamă. Ediția specială primește noua emblemă ca și restul gamei Dacia, devenind în același timp puțin mai scumpă.

Dacia Duster Extreme a revenit la cererea publicului. Mașina se bucură acum de noua identitate vizuală a mărcii. Reprezentând aproape 20% din vânzările Duster, versiunea originală a fost populară printre cumpărătorii de mașini. Aceasta a fost dorită datorită aspectului său și specificațiilor generoase. Acum, Duster Extreme SE vine să continue șirul de vânzări.

Dacia Duster Extreme este un Duster „cu de toate”

Bazat pe vârful de gamă Journey, noul Duster Extreme SE beneficiază de aceleași specificații cuprinzătoare. Printre acestea se numără sistemul de acces keyless, scaune față încălzite, cameră Multiview, senzori de parcare spate, aer condiționat automat și sistemul Media Nav de 8 inch cu Android Auto și Apple CarPlay.

Duster Extreme SE are un aspect ceva mai agresiv. Astfel, mașina vine echipată cu jante din aliaj de 17 inch vopsite în negru lucios și accente portocalii pe oglinzile exterioare, barele de plafon și inscripțiile Duster pe hayon-ul portbagajului. Aspectul exterior este completat de noua emblemă, care face din noua identitate de brand a mărcii Dacia.

La interior, specificația Extreme SE include ornamente ale gurilor de ventilație din crom satinat cu accente portocalii, precum și inserții portocalii pe ornamentele ușii și cusături contrastante ale tapițeriei.

Extreme SE este disponibil cu o gamă de motoare diesel, benzină sau Bi-Fuel, precum și opțiunea transmisiei automate EDC pe modelul TCe 150. Motorul Blue dCi 115 este disponibil și cu opțiunea de tracțiune integrală.

Noua Dacia Duster Extreme SE are un preț de pornire de 21.268 de euro. Este disponibil pentru comandă acum, livrările fiind așteptate în primul trimestru al anului 2023.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide