Dacia Duster Minicamper DIY, ”garsoniera” pe 4 roți pe care poți să o duci cu tine oriunde – VIDEO

Autor: Marius Vișan 09 iun. 2022 Știri auto

Un blogger pasionat de călătorii a postat în urmă cu ceva vreme un clip în care prezintă o Dacia Duster pregătită pentru a fi folosită atât ca autoturism, dar și ca minidormitor, să spunem așa.

Nu este tocmai o rulotă în care poți petrece sejururi relaxante în camping, dar este o soluție provizorie pentru cei care își doresc un spațiu în care să-și poată petrece noaptea. Modificările făcută confirmă natura practică a SUV-ului construit la Mioveni.

În acest videoclip bloggerul ne face un tur al Daciei Duster ”Minicamper DIY”. DIY este prescurtarea pentru ”Do it Yourself” (fă-o de unul singur). Termenul reprezintă orice lucru făcut manual, nu produs în serie. Conceptul a devenit popular în era internetului datorită tutorialelor existente online. Așadar, oamenii pot căuta pe internet obiectul sau amenajarea pe care vor să o pună în practică, cumpără ustensilele și piesele necesare, apoi le asamblează ei înșiși.

VIDEO cu Dacia Duster Minicamper DIY, ”garsonieră” pe 4 roți pe care poți să o duci cu tine oriunde

După modificări, această Dacia Duster a fost transformată într-o mică locuință mobilă ce poate fi luată în călătorii, scutindu-i pe amatorii de aventuri în aer liber de cazarea clasică la pensiune / hotel. Vedem că există numeroase cutii si spații de depozitare în partea din spate. Tot în spate a fost improvizat și un mic aragaz pentru situațiile în care pasagerii fac un popas și vor să gătească.

Dar poate cea mai importantă dotare este patul amenajat în locul banchetei din spate. Cu ajutorul unor scânduri și a unei saltele, spațiul din spate devine pat.

Conversia este foarte cool, simplă, dar funcțională. Este exact genul de inspirație pe care îl caută cei care vor să meargă în concediu, dar au un buget limitat. Pe de altă parte, Duster are o autonomie incredibilă. Cu motorizarea GPL este, pur și simplu, predestinat călătoriilor lungi în aer liber. Autonomia atinge peste 1.000 de km, cu ambele rezervoare pline.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Flippes / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide