Viitorul Dacia Jogger Camper ar putea costa în jur de 25.000 de euro. Când va fi lansat?

Autor: Mihai Morcovescu 06 iun. 2022 Știri auto

Jogger, cel mai nou model lansat de producătorul român de automobile Dacia, va primi în curând o versiune camper. Nu se știe deocamdată dacă viitorul automobil va fi unul de sine stătător sau va fi sub forma unui nou nivel de echipare.

Când va debuta noul Dacia Jogger Camper?

Dacia Dokker Camperiz (2)

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Dacia Jogger a fost lansată anul trecut ca un înlocuitor pentru vechiul Lodgy. Este un model de familie polivalent, care are lungimea unui break, oferă spațiu asemenea unui monovolum și are un aspect și capabilități specifice unui crossover.

Nu demult, vicepreședintele Dacia pentru produse, Lionel Jaillet, a confirmat faptul că în pregătire sunt două noi versiuni de caroserie pentru Jogger. Una dintre acestea va fi o autorulotă.

Viitorul Jogger Camper se află deja în lucru și ar trebui să apară destul de curând. Este posibil să debuteze chiar în a doua jumătate a acestui an. Ideea unui astfel de model nu este o noutate pentru un model din gama Dacia. Un carosier spaniol a prezentat anul trecut modelul Dokker Camperitz, cu un preț accesibil de aproape 20.000 de euro.

Ce dotări va avea viitorul Jogger Camper?

Nu se știe încă dacă viitorul model va fi unul de sine stătător sau dacă va fi sub forma unui nou pachet de accesorii. Se știe însă că, datorită șinelor de pe acoperiș, va putea fi instalat un cort pentru două persoane.

În plus, va exista și o copertină laterală. Aceasta va oferi adăpost celor care vor servi masa sau care vor dori să se relaxeze la umbră. Catalogil de accesorii Dacia pentru Jogger include o serie de dotări practice precum suportul pentru biciclete din spate.

La interior mașina ar putea primi un pat pliant pentru doi adulți. Alături de acesta vor fi o minibucătărie și un frigider. În plus, Jogger Camper va fi dotat cu un fel de spațiu de depozitare, un rezervor cu apă și un duș. Clienții vor primi și un sistem de încălzire independentă, scriu spaniolii de la Motor1.

Prețul de pornire al lui Dacia Jogger este în România de 15.890 de euro (varianta cu 5 locuri) și 16.790 de euro (varianta cu 7 locuri). Viitorul Jogger Camper este de așteptat să adauge la acest preț în jur de 10.000 de euro, ceea ce înseamnă că va costa de la aproximativ 25.000 de euro.

Sursa: es.Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide