Dacia Duster Pick-Up – pentru oamenii muncitori. Cea mai versatilă versiune a Daciei Duster – VIDEO și GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 01 mai 2023 Știri auto

Dacia Duster Pick-Up, cea mai potrivită versiuni a lui Duster pentru oamenii muncitori. De unde poți cumpăra o astfel de mașină?

Dacia Duster este foarte îndrăgită în România și nu numai datorită atributelor sale și a raportului preț-calitate. SUV-ul românesc este foarte capabil în teren accidentat, mai ales pentru un model de buget, și oferă destul confort și spațiu pentru clasa din care face parte.

Chiar dacă Duster are un portbagaj cu un volum decent, nevoia de și mai multă versatilitate a dus la crearea lui Duster Pick-Up. Dacia nu vinde în mod oficial Duster Pick-Up, această variantă de caroserie nefiind una produsă de producătorul din Mioveni.

În schimb, o altă companiei din România, situată în Câmpulung, județul Argeș, se ocupă de modificările necesare pentru a transforma Dacia Duster într-o camionetă veritabilă, numai bună pentru cei ce au nevoie de o mașină cu care să transporte mărfuri, dar care să fie și suficient de capabilă în off-road.

Dacia Duster Pick-Up – pentru oamenii gospodari

Potrivit prezentării scrise pe site-ul Romturingia, „versatilitatea este unul dintre cele mai importante beneficii ale achiziționării unui Dacia Duster Pick-up”.

Comparativ cu un Duster de serie, varianta pick-up pierde bancheta din spate pentru a face loc benei de marfă. Șasiul nu a fost lungit, iar mașină păstrează aceleași dimensiuni ca un model standard. Pe lângă bena deschisă și protecția pentru carlingă, mașina a fost și puțin înălțată, așa că putem spune că este cel mai capabil Duster în off-road.

„Acesta poate fi utilizat atât pentru activități cotidiene, cum ar fi deplasările în oraș sau călătoriile scurte, cât și pentru aventurile off-road. Dacia Duster Pick-up are o capacitate de încărcare generoasă, oferind spațiu suficient pentru transportul diverselor obiecte, materiale și echipamente”, se arată pe site-ul carosierului.

Romturingia nu se ocupă doar cu transformarea Dacia Duster într-o camionetă. Compania lucrează la mai multe proiecte și recent a prezentat și accesoriile de camping pentru Dacia Jogger.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Romturingia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide