Dacia ieftinește modelul Spring. Producătorul are o ofertă specială pentru primul său model electric

Autor: Ionuț Vîlciu 18 oct. 2023 Știri auto

După o perioadă marcată de scumpiri, Dacia reduce prețul modelului electric Spring. Cât costă acum una dintre cele mai ieftine mașini electrice pe piață?

Prețul primului model electric oferit de Dacia a scăzut pentru prima dată. Ultimii ani au fost marcați de scumpiri ce au dus prețul micului model electric de oraș în marje apropiate ale rivalilor.

Dacia Spring își păstrează coroana și titlul de cel mai bine vândut automobil electric în România. Vânzările foarte bune se datorează nu doar nevoii oamenilor de o mașină electrică, mică, dar și prețului accesibil de achiziție, mai ales prin intermediul programul Rabla Plus. Acum, Dacia a redus prețul pentru Spring prin intermediul unei oferte speciale.

Ieftinire de peste 3.000 de euro pentru Dacia Spring

La noi în țară, Dacia a dezactivat configuratorul pentru Spring. Clienții pot cumpăra acest model de pe stoc, la un preț redus cu peste 3.000 de euro. Pe stoc există mai multe mașini cu livrare rapidă care se încadrează în oferta specială a mărcii, fiind disponibile în echiparea Expression, pentru prețul de 18.900 de euro. Oferta include cablul de încărcare Mode 2 și, pentru 19.200 euro, clienții primesc și cablul de încărcare rapid DC de 30 kW.

De asemenea, versiunea Extreme, cea echipată cu motorul de 65 CP, este disponibilă pe stoc la prețuri ce pornesc de la 22.849 euro. Totuși, acesta este un preț mai mare decât cel la care a fost lansată această versiune. Inițial, Dacia Spring Extreme costa 22.450 euro. Cea mai scumpă Dacia Spring Extreme cu opționale ajunge la 23.550 euro.

Rivalii încep să apară

Chiar dacă Spring a fost actualizat și rămâne o opțiune populară, ceilalți producători auto vin cu răspunsuri. Unul dintre ei este Citroen, care a lansat noul e-C3, un model complet electric, cu autonomie de până la 320 km, care va avea un preț de pornire de 23.300 de euro. În plus, producătorul france a anunțat că începând cu 2025, va completa gama cu o versiune ce va costa circa 20.000 de euro și va putea parcurge aproximativ 200 km cu o singură încărcare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide