Dacia Jogger cu noua siglă – Cel mai spațios model din gama Dacia

Autor: Ionuț Vîlciu 13 dec. 2022 Știri auto

Dacia a actualizat întreaga sa gamă de modele. Acest lucru a fost aplicat și lui Jogger, cel mai practic model din oferta producătorului.

Dacia a actualizat sigla modelelor sale ca parte a noii sale identități de brand. În această prezentare veți vedea Dacia Jogger cu sigla nouă și ce primești de la cel mai versatil model pe care Dacia îl produce.

Mașina pe care noi am avut-o la test este un Jogger cu motorizarea 1,0 TCe de 110 cai putere. Este versiunea Extreme Plus, ceea ce înseamnă că este o echipare de top cu toate opționalele. Prețul pentru o astfel de versiune este de 21.910 cu TVA inclus.

Începem cu modificările aduse în partea din față, printre care se numără noua grilă cu elemente albe care înglobează și noul logo. Elementele albe se prelungesc acum și în faruri. Ornamentul de protecție al barei frontale are acum un nou finisaj, iar elementele cromate au devenit negre. Jantele sunt pe 16 inch, din aliaj și sunt finisate cu negru lucios. Același finisaj se regăsește și pe capacele oglinzilor, iar barele multifuncționale de pe plafon au fost păstrate.

În partea din spate, stopurile au primit un mic logo Dacia, iar emblema de pe hayon a fost înlocuită tot de textul Dacia.

Dacia Jogger este un model practic, numai bun pentru familii

Portbagajul este cât se poate de mare, iar în configurația testată de noi, mașina vine cu șapte locuri. Astfel, există un al treilea rând de scaune montat în portbagaj.

Bancheta se rabatează pentru a face loc ocupanților de pe rândul trei. De asemenea, pasagerii de pe al doilea rând de scaune au tăvițe montate pe spătarele scaunelor din față, dar și o priză de 12V.

Dacă luăm loc în față, vom regăsi un volan actualizat, câteva ornamente schimbate și materiale textile pe bord, care sunt specifice versiunii de top. Tabloul de bord analog a rămas la fel, iar sistemul de infotainment a fost și el actualizat.

VIDEO

Text: Ionuț Vîlciu

Video: Luci Popa

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide