Dacia Jogger Hybrid are prețuri oficiale în România. Cât costă cel mai nou model Dacia

Autor: Ionuț Vîlciu 04 ian. 2023 Știri auto

Dacia a publicat prețurile oficiale pentru noul Jogger Hybrid. Este primul model cu propulsor hibrid de la Dacia.

Dacia a dezvăluit în decembrie 2022 că Jogger Hybrid va intra în producție. Listele de comenzi se deschid în ianuarie, iar primele mașini vor ajunge la clienți începând cu luna martie a anului 2023.

Noul Jogger Hybrid are un preț de pornire de 23.750 de euro, pentru versiunea Expression cu cinci locuri. Versiunea Extreme cu șapte locuri, echipată cu acest motor hibrid, începe de la 25.500 de euro. Pentru cei interesați de un Jogger Hibrid complet echipat, o versiune Extreme cu șapte locuri și toate opționalele bifate va scoate din buzunarul clientului suma de 26.110 euro. Astfel, noul Jogger Hybrid este cel mai scump model pe care Dacia îl vinde în momentul de față.

Primul model hibrid de la Dacia este aici

Dacia Jogger Hybrid oferă un sistem de propulsie hibrid format dintr-un motor de 1,6 litri pe benzină, natural aspirat, care este ajutat de două motoare electrice. Puterea totală pe care această motorizare o dezvoltă este de 140 CP și 148 Nm cuplu. Cutia de viteze este una automată de tip CVT.

Mașina vine cu o baterie de 1,2 kWh, care este montată în locul roții de rezervă, deci nu va afecta spațiul pasagerilor. Dacia declară un consum mediu cuprins între 4,8 și 4,9 litri per suta de kilometri. De asemenea, producătorul a precizat că mașina poate parcurge peste 900 de kilometri cu un singur plin de combustibil.

Pe lângă cutia automată, Jogger Hybrid vine și cu un panou de bord digital cu diagonala de 7 inch. Acesta oferă o serie de informații pentru șofer, cum ar fi nivelul de încărcare al bateriei, autonomia rămasă și fluxul de energie. Jogger Hybrid include o frână de parcare electronică în standard, precum și o consolă înaltă cu spații de depozitare și o cotieră. În rest, exteriorul mașinii arată la fel ca oricare alt Jogger, cu excepția inscripției Hybrid de pe hayon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide