Dacia Jogger Mini Camper: cort, pat, chiuvetă, plită și ladă frigorifică. De unde o cumpărăm și cât costă

Autor: Bogdan Bârliga 04 mart. 2023 Știri auto

Chiar de la lansarea oficială Dacia Jogger a fost prezentată drept un vehicul destinat activităților ce implică deplasări în natură. Producătorul de la Mioveni a mizat pe spațiul generos oferit pentru pasageri și bagaje, iar varianta cu șapte locuri a fost un plus pentru atragerea șoferilor dispuși să plătească pentru mai mult spațiu util.

Dacia Jogger cu dotări perfecte pentru campare în natură

Să facem o scurtă recapitulare: Dacia Jogger a fost lansată în 2021 și înlocuiește modelul Logan MCV, dar și  monovolumul Lodgy. Ideea principală a fost oferirea unei mașini ce poate fi utilizată în diverse scenarii de transport și să se plaseze cât mai aproape de ideea unui SUV. Chiar de anul trecut Dacia anunța că pregătește un pachet complex cu accesorii pentru camping pentru Jogger și chiar la începutul acestei luni au fost prezentate oficial noile accesorii pentru acest model.

Dar până la acest anunț al producătorului de la Mioveni cine își dorea un model Dacia Jogger pregătit pentru o excursie prelungită în natură putea să comande o mașină cu tot ce trebuie și asta chiar de la un dealer oficial. Compania Romturingia a propus deja un pachet pentru campare și nu este la prima colaborare cu Dacia dacă ne aducem aminte de modelul Duster Pick-up. Pe lista de accesorii propusă pentru Dacia Jogger avem toate dotările necesare pentru un week-end prelungit în natură: cort, saltea, plită, frigider sau pompă electrică pentru apă. Vezi toate dotările în galeria foto!

Cât costă Dacia Jogger Mini Camper și care sunt dotările complete

Pachetul oferit de Romturingia pentru Dacia Jogger a fost denumit Mini Camper și include următoarele echipamente: cort pentru două persoane cu scară de acces, saltea, chiuvetă cu baterie, rezervor pentru apă, pompă electrică pentru apă de 12V, plită electrică, masă și ladă frigorifică. Pachetul este completat cu o instalație electrică, invertor 12 V, priză la 230 V, priză de 12 V pentru frigider, spoturi LED pe hayon și plafonieră LED pentru spațiul de dormit. Conform informațiilor publicate de Revoblog un model Dacia Jogger cu aceste dotări a fost expus de un dealer auto din rețeaua oficială și prețul cerut pentru pachetul suplimentar oferit de Romturingia era de 6.200 de euro.

Cum arată Dacia Jogger Mini Camper – prezentare VIDEO

În clipurile video de mai jos avem o prezentare completă a modelului Dacia Jogger cu pachetul Mini Camper propus de compania românească Romturingia.

Prezentare generală Dacia Jogger Mini Camper:

Cum se montează patul pentru Dacia Jogger Mini Camper:

Prezentare echipamente din pachetul Mini Camper pentru Dacia Jogger:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Romturingia


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide