Dacia pregătește noi accesorii de camping pentru Jogger. Brandul românesc vine cu o nouă identitate

Autor: Ionuț Vîlciu acum o săptămână Știri auto

Dacia va oferi posibilitatea de a echipa modelul Jogger cu accesorii pentru camping. Acestea vor fi disponibile începând cu 2023.

Jogger a fost lansat în 2021 și înlocuiește atât Loganul MCV, dar și monovolumul Lodgy. Astfel, modelul cu aspect de break înălțat se numără printre cele mai spațioase mașini din oferta Dacia.

Dacia a pregătit pentru anul viitor noi opțiuni care să facă uz de tot spațiul acesta și de practicabilitatea mașinii. Începând cu 2023 se vor putea comanda direct de la Dacia accesorii pentru camping. Acest kit include un pat dublu care se pliază și o cutie de depozitare. De asemenea, este disponibil și un cort care se montează pe spatele mașinii. Împreună cu patul, configurația ar trebui să ofere spațiu pentru patru persoane, conform Dacia.

Cutia adăugată în portbagajul Daciei Jogger face ca al treilea rând de scaune să fie eliminat. Acest lucru înseamnă că nu poți avea acest kit decât în configurația cu cinci locuri. Respectiva cutie oferă spațiu pentru bagaje sau echipamente sportive. Deasupra ei va sta o saltea din trei bucăți care se întinde după ce bancheta spate a fost coborâtă. În acest mod se obține un spațiu de dormit pentru două persoane.

Acest pachet care urmează să devină disponibil nu include accesorii precum o chiuvetă sau frigider. Costul acestui pachet va fi anunțat ulterior.

O nouă față pentru Dacia

Accesoriile pentru Jogger au fost prezentate în cadrul unui eveniment Dacia. Producătorul a prezentat aici și conceptul Manifesto, pe care îl numește un „laborator” de idei pentru viitorul mărcii. De asemenea, a fost introdusă și o nouă față a brandului de la Mioveni.

Dacia a trecut printr-o transformare, de la filosofie la aspect. Cu ocazia acestui eveniment, Dacia a prezentat noua sa înfățișare de brand. Există o nouă siglă, care a cum este de culoare albă, iar grila frontală este acoperită de elemente de culoare albă. La fel este și în partea din spate, acolo unde logo-ul Dacia este scris în noul font, tot cu litere albe. Există și noi culori pentru modelele din gama Dacia.

Dacia pregătește noi modele, printre care și noul Duster. Despre acesta spune că va avea în componența sa plastic reciclat în proporție de 20%.

Sursa: Dacia


Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide