Dacia recheamă 2500 de maşini Dacia în service. Află care sunt loturile vizate

Autor: Marius Vișan 12 feb. 2016 Știri auto

Referitor la cele 2.442 de maşini marca Dacia, din România, care vor fi rechemate în service-uri, după ce s-a constatat existenţa unei posibile neconformităţi a bieletelor axiale de directie, ProMotor a contactat Dacia pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect. 

Aşa am aflat că rechemările au început deja, iar clienţii a căror maşini sunt vizate, urmează să primească o scrisoare la domiciliu, prin care sunt înştiinţaţi că trebuie să vină pentru un control la cea mai apropiată unitate  Dacia service.

Dacă între timp şi-au înstrăinat maşina aceştia sunt rugaţi să ofere datele noului proprietar, pentru a fi înştiinţat de către producător. Vizita la service se va face după ce, în prealabil, clientul va face o programare telefonică la service-ul la care urmează să meargă. 

Ştim că modelele vizate sunt Logan II, Sandero II, Dokker şi Lodgy, iar referitor la perioada în care au fost fabricate maşinile afectate, acestea se încadrează în loturile produse între jumătatea lui septembrie şi începutul lui decembrie 2015. 

Despre modul în care s-a descoperit neconformitatea, cei de la Dacia ne-au spus că aceasta a pornit de la furnizorul care a livrat piesele respective, problema nefiind identificată în urma unei sesizări venite din partea unui client. 


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide