Cât plătești pentru Dacia Sandero „cheală” și ce primești dacă nu vrei dotări opționale?

Autor: David Andrei 29 ian. 2021 Știri auto

Dacia Sandero este mașina care se războiește cu granzii industriei auto în vestul Europei. Prețul mic și natura practică sunt atuurile sale. Dar cât plătești dacă vrei o Dacia Sandero “cheală” și ce primești dacă nu vrei dotări opționale?

GALERIE FOTO

Dacia Sandero are un preț de pornire de 8.600 de euro. Este suma trecută în contul versiunii SCe 65 cu 65 de cai putere și 95 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Linia de echipare Access aduce la bord geamuri electrice în față, iar cele din spate se acționează manual. Apar la bord, în ceea ce privește siguranța, șase airbag-uri, un sistem automat de frânare de urgență și funcție apelare automată la 112 în caz de accident. Modelul este echipat cu sistem de monitorizare a presiunii în anvelope.

Mașina are în bord, un ecran LCD, între cele două cadrane, dar nu există un ecran tactil, ca la versiunile superioare. În schimb, și Sandero entry-level primește un suport pentru telefon și posibilitatea conectării dispozitivului la sistemul mașinii. Telefonul se transformă astfel într-un ecran al mașinii.

Scaunele din față nu au reglaj pe înălțime. Acestea și bancheta sunt îmbrăcate în tapițerie textilă Access.

Dacia Sandero „cheală”, ușor de recunoscut

Este ușor de identificat Dacia Sandero “cheală”. Are bare și mânere ale portierelor din plastic de culoare neagră. Echipările superioare vor primi bare  și mânere în culoarea caroseriei.

Mașina este albă, pentru că o singură culoare exterioară este disponibilă în cazul acestei echipări, Blanc Glacier. Mașina primește jante din oțel de 15 inci cu design Argeș.

Și versiunea entry-level a noii Dacia Sandero are lumini de zi LED.

Cei care vor o astfel de mașină o pot lua acasă pentru 8.600 de euro. La polul opus al gamei se află versiunea ECO-G 100 cu echiparea Comfort. Pentru aceasta, discuțiile încep de la 12.150 de euro. (vezi GALERIA FOTO).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide