Dan Babu (Mașina Potrivită) răspunde la întrebarea care este mașina pe care nu și-ar cumpăra-o niciodată – VIDEO

Autor: Adrian Somai 11 mai 2023 Știri auto

Invitat în ediția cu numărul 7 din „Podcast cu prioritate” by ProMotor, Dan Babu a vorbit printre altele și despre mașinile lui preferate. Babu este unul dintre cei mai cunoscuți experți auto din spațiul online românesc, proiectul său „Mașina Potrivită” adunând sute de mii de vizualizări pe YouTube în fiecare lună. În viața de zi cu zi, misiunea lui este aceea de a verifica mașinile rulate și de a le spune clienților care apelează la el dacă merită sau nu să facă o anumită achiziție.

„Mie îmi place enorm understatement-ul”, spune încă din capul locului Dan Babu atunci când este întrebat despre mașinile lui preferate. Apoi, explică mai bine ce înseamnă acest lucru de fapt: „Understatement-ul pentru mine înseamnă, de exemplu, un Skoda Superb de 600 de cai putere. Practic, să pară că nu poți, dar tu să poți de fapt”.

Invitatul lui Luci Popa merge și mai departe pe aceeași idee și mai aduce în discuție un model pe care l-a descoperit recent: “Sau un Audi RS6 pe care l-am găsit de curând de vânzare, din 2009, tunat de cei de la ABT, 700 de cai de la 560”. Poate că te întrebi ce era atât de deosebit în legătură cu acest model totuși, nu-i așa?! Ei bine, secretul era însă că mașina “părea la prima vedere din afară un simpul A6, fără body-kit, fără nimic”.

Mașina pe care nu ar cumpăra-o niciodată Dan Babu? Nu există!

După ce a aflat care sunt mașinile care îl entuziasmează cel mai mult pe invitatul său, Luci Popa a vrut să afle de la Dan Babu și care este mașina pe care nu și-ar cumpăra-o niciodată, nici măcar dacă ar fi ultima mașină de pe pământ.

Întrebarea l-a pus în dificultate însă pe invitat, Dan Babu recunoscând după câteva secunde bune de gândire că nu există nicio mașină pe care nu și-ar achiziționa-o. De altfel, ce pasionat auto ar refuza vreodată cu desăvârșire să cumpere o mașină la un preț bun?!

Mai multe povești despre mașini fiabile, oferte avantajoase și samsari puteți afla din episodul 7 al podcastut-ului găzduit de Luci Popa.

Vezi aici podcastul integral

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: elements.envato.com


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide