Dan Şova, surprins de un deputat USR în timp ce ar fi fost băgat în faţă la permise [FOTO]

Autor: Mediafax 07 apr. 2017 Știri auto

Doi lucrători ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) sunt cercetaţi disciplinar după ce ar fi facilitat preschimbarea permisului de conducere pentru fostul senator PSD, Dan Şova, anunţă DRPCIV. 

„În urma aspectelor semnalate în data de 06.04.2017, cu referire la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unităţii noastre s-au declanşat încă din cursul serii de ieri verificări ale acestor aspecte. Din verificările efectuate a rezultat faptul că doi lucrători din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov, respectiv DRPCIV ar fi facilitat efectuarea unei operaţiuni de preschimbare a permisului de conducere al unei persoane. Precizăm că nicio persoană cu funcţie de conducere nu a avut cunoştinţă de această situaţie. Având vedere aceste aspecte, a fost declanşată procedura de cercetare disciplinară care va stabili existenţa sau inexistenţa unei abateri disciplinare şi aplicarea, după caz, a sancţiunilor, conform prevederilor legale”, se arată într-un comunicat de presă al DRPCIV remis vineri MEDIAFAX.

Reprezentanţii Direcţiei au confirmat că este vorba despre cazul fostului senator Dan Şova. 

Fostul parlamentar a fost surprins în timp ce ar fi fost ajutat să „sară’ rândul pentru a-si preschimba permisul auto. Deputatul USR Cornel Zainea a postat pe Facebook mai multe fotografii în acest sens.

„Este o zi normală de joi în care merg să-mi schimb permisul auto ce va expira în această lună. Pare destul de aerisit; semn bun îmi zic, după scandalul cu Tăriceanu, cei de la Poliţie, au luat măsurile necesare pentru a fluidiza cererile. După ce plătesc taxa la un ghişeu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine şi mă aşez la coadă. Aveam 5 persoane în faţă, 2 ghişee erau funcţionale. Aşadar un timp de aşteptare foarte mic. Deodată surprind o scenă care îmi taie răsuflarea: un domn care presupun că e un angajat la DRCPIV, îl bagă scurt în faţă pe cineva venit de curând. Încerc să îmi amintesc faţa teribil de cunoscută a VIP-ului, apoi dintr-o dată mă luminez: Dan Şova, chiar el! La ieşirea lui din cabină nu apuc să-i fac o poză înainte să-şi pună foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat! Ca un veritabil jurnalist de investigaţie îi urmăresc afară şi îl văd pe cercetatul penal mulţumindu-i cu o strângere de mână „pilei” care l-a ajutat să nu-şi irosească 7 minute din viaţă stând la rând ca o persoană normală. Nu ştiu ce concluzie să trag dar mă întreb dacă vom reuşi vreodată să ne vindecăm de aceste metehne.P.S. Evident că n-am avut toate actele necesare din prima, mi-au lipsit vreo 2 copii xerox. Totuşi personalul e tânăr, civilizat, operativ. Păcat că sunt foţaţi să facă asemenea matrapazlâcuri”, a scris deputatul USR pe Facebook, concluzionând postarea cu hastag-ul #ziuacasmecherii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide