Data oficială la care se va lansa noul Volkswagen Golf 8 a fost confirmată

Autor: Marius Vișan 03 oct. 2019 Știri auto
Data oficială la care se va lansa noul Volkswagen Golf 8 a fost confirmată

Premieră mondială pentru cea de-a opta generaţie Golf va avea loc pe 24 octombrie. Evenimentul a fost amânat pentru a face loc modelului electric ID.3, însă la sfârşitul lunii octombrie noul Golf va fi, în sfârşit, prezentat lumii întregi.

Noul Golf se aproprie de linia de start, marcând cea de-a opta generaţie a unuia dintre cele mai populare automobile din lume.

Acest bestseller, fabricat în peste 35 de milioane de unităţi, va pătrunde într-o nouă eră cu ajutorul inovaţiilor digitale şi de design: cea a condusului electric, a unui ecosistem interior complet digitalizat şi conectat, a condusului asistat de tehnologii, precum şi a funcţiilor şi serviciilor fundamentate online.

Camuflajul redat de dungile albe şi negre permite privitorilor să observe un automobil în cinci uşi şi impunător, fără să mascheze modelul acestuia, imposibil, de altfel, datorită ADN-ului vizual inconfundabil. Mai mult, denumirea modelului este integrată discret pe uşile laterale ale automobilului.

Camuflajul nu expune, însă, detaliile fine ale noului design. Klaus Bischoff, Director de Design Wolkswagen, spune despre vehicul că: „Momentan, nu vom dezvălui toate detaliile noului Golf, dar vă puteţi face o idee destul de clară despre eleganţa şi armonia cu care a fost proiectat. Generaţia următoare va atrage cu siguranţă toate privirile!”.

Citeşte şi 

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii – FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania – VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide