De ce e bine să ții ușa blocată când circuli prin România? VIDEO

Autor: ProMotor 25 mart. 2021 Știri auto
De ce e bine să ții ușa blocată când circuli prin România? VIDEO

Imaginile incredibile au fost surprinse miercuri seară, într-o intersecție din Iași.

Cineva a filmat cu ajutorul unei camere de bord montate pe mașină cum un bărbat coboară nervos, în mijlocul unei intersecții, lovește cu piciorul autoturismul altui participant la trafic, apoi deschide portiera acestuia și îl ia la bătaie.

Imaginile au stârnit revolta în rândul șoferilor, sute de comentarii strângându-se la postarea de pe un grup local, în doar câteva minute, informează Adevărul.ro.

VIDEO cu agresiunea filmată în traficul din Iași

„National Geographic în trafic. Se vede originea sa, conform teoriei lui Darwin”, „Un frustrat. Ferească Sfântu! Să răspundă și pentru vandalism și pentru violență! De ce nu s-a dat cu capul de volan dacă voia adrenalină?”, sunt doar câteva dintre comentariile ieșenilor.

În urma apariției filmării în spațiul public, polițiștii ieșeni au transmis că s-au autosesizat și vor începe cercetările.

Un incident asemănător s-a petrecut de curând în Râmnicu Vâlcea

Doi șoferi s-au șicanat și bătut în trafic la Râmnicu Vâlcea, după cum arată imaginile filmate cu o cameră de bord de un alt șofer. Scenele barbare s-au petrecut pe strada Calea lui Traian, la câțiva pași de sediul Poliției județene. Deși șoferul bătut a depus plângere la poliție pe data de 3 februarie, Poliția declară acum că încă cercetează cazul, nefiind luată nicio măsură.

Din imagini, se pare că cei doi s-ar fi șicanat în trafic. Ipoteza este confirmată de un alt participant la trafic, care a comentat pe Facebook întâmplarea. Acesta a precizat că a văzut cum conducea șoferul agresat, pe care îl consideră un pericol public. Ulterior, Poliția a confirmat faptul că s-au depus două plângeri: una pentru agresiune și cealaltă pentru șicanare în trafic, din partea celor doi bărbați implicați.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide