De ce zace o Dacia Logan parcată pe Autostrada Soarelui de zile întregi?

Autor: David Andrei 19 dec. 2020 Știri auto

O Dacia Logan zace parcată pe Autostrada Soarelui de zile întregi. Poliția știe de prezența ei acolo. De ce nu ridică nimeni vehiculul?

GALERIE FOTO

O Dacia Logan de culoare galbenă este parcată de zile întregi pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța. Cel care a fotografiat mașina și a postat imaginile pe grupul Trafictube povestește că autoturismul se deplasa haotic, cu trei zile în urmă. Șoferul ar fi intrat de la Fundulea pe contrasens și s-a oprit față-n față cu cei care veneau spre București. “Am înțeles că șoferul ar fi băut/drogat. Au venit vreo trei echipaje de poliție. În fine, nu s-a întâmplat nimic grav.”

Mașina stă de zile întregi pe zona hașurată de pe marginea drumului de mare viteză, într-o zonă în care se desfășoară lucrări și se circulă pe câte o bandă pe sens.

“Chiar trebuie să intre cineva în ea? Chiar trebuie să moară cineva?”, întreabă revoltat șoferul care a observat Dacia oprită acolo mai multe zile la rând.

Mașina nu este semnalizată corespunzător. În dreptul ei a apărut o baliză de tipul celor folosit în zonă pentru delimitarea temporară a sensurilor de circulație pe autostradă.

Dacia Logan, parcată pe Autostrada Soarelui – O ipoteză uluitoare

Unul dintre userii care au văzut imaginile lansează o ipoteză halucinantă: mașina îi aparține cuiva care lucrează în zonă și o parchează acolo. Dacă și-ar continua drumul pe autostradă, ar avea o distanță considerabilă de parcurs până la următoarea ieșire.

Prezența autoturismului abandonat acolo este cu atât mai periculoasă cu cât circulația este restricționată în zonă. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere desfășoară lucrări de reparație a carosabilului. Lucrările pe acel sector de autostradă a demarat în septembrie 2019 și au ca termen de finalizare septembrie 2021. Două loturi de autostradă sunt vizate. În condițiile unui trafic redus în contextul pandemiei, CNAIR a finalizat, în 5 luni, lucrări de întreținere pe 33 de kilometri.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide