De unde îți poți lua frunk pentru Dacia Spring și cât costă – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 feb. 2023 Știri auto

Dacă doriți mai mult spațiu de depozitare pentru Dacia Spring, acest accesoriu ar putea fi soluția. Se montează ușor și oferă spațiu suplimentar.

Dacia Spring este un adevărat succes pentru producătorul autohton, fiind cel mai vândut automobil electric din România. Micul model electric este foarte popular datorită prețului accesibil, fiind o mașină foarte bună pentru mediul urban grație dimensiunilor compacte și a autonomiei de peste 200 km.

Fiind o mașină de buget, nu totul poate fi perfect. Spre exemplu, nu există un portbagaj în față în care să poți depozita lucruri, iar unii oameni au creat tot felul de improvizații de-a lungul timpului. Nu erau cele mai elegante soluții, dar acest accesoriu poate schimba soluția.

Cât costă să montezi frunk pe Dacia Spring?

Accesoriul constă într-un panou din plastic mochetat, care poate fi montat sub capota din față a unei Dacia Spring, indiferent de anul de fabricație. Acesta are decupajele necesare pentru recipientul cu lichid de parbriz și se montează fix în spațiul rămas în interiorul compartimentului. Acesta ar trebui să asigure o capacitate suplimentară de 35 de litri, numai bună pentru câteva pungi de cumpărături sau pentru depozitarea cablurilor de încărcare ale mașinii.

Conform site-ului Frunky.ro, acest accesoriu este produs în România, este sigur, nu afectează garanția și se montează foarte ușor în spațiul dedicat. Conform producătorului, portbagajul nu afectează răcirea mașinii și nu ar trebui să pună probleme la încărcarea sau funcționarea normală a mașinii.

Cât despre preț, acesta costă 650 de lei. Setul de chedere este opțional și poate fi achiziționat pentru suma de 100 de lei. Doritorii vor avea însă de așteptat, dat fiind faptul că timpul de așteptare specificat pe site este de aproximativ 2-3 săptămâni.

S-ar putea dovedi un accesoriu util pentru posesorii de Dacia Spring care sunt dispuși să plătească pentru el. Atât timp cât nu creează probleme mașinii, este un adaos bun pentru a depozita lucruri precum cabluri sau rucsaci.

Mai jos puteți urmări și un video în care ni se prezintă procedura de montaj:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Frunky.ro, tuturialelogan YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide